Blocs Terrassencs - terrassa.com PREN-T'HO COM VULGUIS: 2 DE GENER 2009...

dimarts, de desembre 23, 2008

 

2 DE GENER 2009...

“TOTS HI SORTIREM GUANYANT" aquest és el lema de la marató solidària de la Ràdio Municipal de Terrassa, amb l'objectiu de recollir joguines per a nens i nenes de tot Catalunya. Aquesta marató es fa en col·laboració amb la campanya que Creu Roja que duu a terme des de fa molts anys a la nostra ciutat, amb l'objectiu que tots els infants tinguin la seva joguina la nit de Reis.
Aquest programa especial, que arriba a la setena edició, té una durada de 10 hores ininterrompudes, amb participació de tots els treballadors de la ràdio municipal de Terrassa i Canal Terrassa tv i evidenment dels ciutadans i les entitats solidàries, que que fan realitat aquesta crida desinteressada.
L'únic requisit que es demana és que siguin joguines noves i que no estiguin embolicades, de manera que, a partir de la carta que els nens i nenes han escrit, es puguin personalitzar els regals. D'aquesta manera, col·laborem un any més amb la campanya que organitza Creu Roja per tal que els infants pocs recursos, puguin també tenir el seu regal de reis.

DIA: 2 DE GENER 2009
HORA : DE 10:00 A 20:00
EMISSORA: NOUCINC.2RÀDIO LA MUNICIPAL DE TERRASSA (95.2fm)

Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?