Blocs Terrassencs - terrassa.com PREN-T'HO COM VULGUIS: TARONJA.CAT...

dijous, de novembre 22, 2007

 

TARONJA.CAT...

Orange ha presentat ahir dijous el primer portal d'Internet Mòbil en català que podran utilitzar dos milions d'usuaris. El portal permetrà que els internautes accedeixin a continguts i serveis audiovisuals i informatius adaptats a l'entorn geogràfic, lingüístic i cultural català.
Orange Cat ofereix una plataforma a les empreses catalanes de continguts a fi que l'usuari de Catalunya pugui gaudir de titulars de la premsa catalana, música d'autors catalans o descàrregues de les produccions més populars de Televisió de Catalunya. Els amants dels videojocs també tindran a la seva disposició les versions en català de 17 dels darrers jocs disponibles per a mòbil.El Conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, ha destacat en la presentació del portal "la importància de que una multinacional com Orange hagi fet aquest esforç i aquesta aposta per la llengua catalana en condicions de competitivitat".
Al portal Orange Cat es pot accedir des de qualsevol mòbil Orange, a través de l'adreça http://wap.orange.es o enviant un missatge sms gratuït. Les tarifes d'aquest servei van des dels 0,6 euros per descàrregues de vídeos als 6 euros al mes per 30 canals de televisió a la carta. L'empresa també està desenvolupant una secció que, sota el nom de "el teu vídeo" permetrà als seus clients generar els seus propis continguts i compartir-los a la xarxa en la línia web 2.0 que potencia la interactivitat entre els usuaris.
font: la malla

Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?