Blocs Terrassencs - terrassa.com PREN-T'HO COM VULGUIS: EL SENYOR PASQUAL...

dimarts, de novembre 13, 2007

 

EL SENYOR PASQUAL...

L'expresident de la Generalitat Pasqual Maragall, dóna gràcies "als ciutadans i amics i amigues" que li han mostrat el seu suport després d'anunciar que pateix la malaltia de l'Alzheimer. Maragall ho fa en la primera carta que publica en el seu nou blog que ha estrenat aquest dilluns i que es pot consultar en aquest web. En el text, Maragall es reconeix "un privilegiat" i assegura que els persones que li donen suport li demostren cada dia.
Maragall renova el compromís que va adoptar quan va anunciar que patia la malaltia i és el de treballar per "potenciar la recerca i el tractament de la malaltia de l'Alzheimer. Assegura que ho farà i espera, diu, comptar amb l'ajuda de "tots i totes".
L'expresident català vol amb aquest text agraïr els suports rebuts que, diu, no pot "respondre com cal i un per un". Especialment destaca "la majoria dels articles que es van publicar en els mitjans de comunicació els dies següents a l'anunci" i que, assegura, "van ser injeccions de moral en un moment gens fácil" per a ell i els seus. El nou espai virtual de Maragall recull articles i reflexions escrites per ell mateix i també un recull d'activitats i de la seva agenda, a més d'un espai de contacte amb la premsa i una biografia tant de la seva trajectòria política com professional.
font: la malla

Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?