Blocs Terrassencs - terrassa.com PREN-T'HO COM VULGUIS: PARAULA DE MARADONA...

dijous, d’octubre 18, 2007

 

PARAULA DE MARADONA...

Fa temps que hi ha un corrent a l'Argentina que eleva Diego Armando Maradona als altars com a Déu del futbol. Tant és així que han creat la seva pròpia religió. Una religió que té l'exblaugrana com a Déu i que celebra el seu Nadal, per exemple, el dia de l'aniversari de l'exfutbolista. També compten els anys a partir de l'any 0 que seria el del naixement de l'astre argentí, tene els seus propis manaments o el propi Parenostre. Fins ara, no havien passat d'aquí. Però el curiós del cas és que l'Església Maradoniana va guanyant adeptes. Tant és així que dues parelles es casaran per aquest ritus. S'han jurat amor etern davant la figura de Maradona.
Les dues parelles són mexicanes i viuen a Buenos Aires. Els va unir la passió que tenien per Maradona i no han dubtat en jurar-se amor etern pels preceptes de l'Església Maradoniana. L'enllaç es previst per al proper 29 d'octubre i compartiran altar tots quatre. Admeten que familiars i amics no acaben d'entendre la boda i és que el ritual és tan extravagant que els dos nuvis han de donar-se el 'sí' amb el peu posat al damunt d'una pilota de futbol.
Els quatre nuvis estan encantats amb la idea i ja pensen en la nit del 29 d'octubre. I és que la cerimònia ha d'acabar amb la presència dels nous matrimonis a la Bombonera per veure un partit de Boca. Amb tot, les dues parelles han explicat que es casaran, també, per l'Església catòlica.I és que el 29 d'octubre no és una data escollida per casualitat. Significa el Nadal pels maradonians ja que 47 anys enrere el Pelusa va venir al món en un dia com aquest. Els maradonians asseguren tenir més de 80.000 seguidors repartits per mig món.
font:la malla

Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?