Blocs Terrassencs - terrassa.com PREN-T'HO COM VULGUIS: LÍMIT 80...

dimecres, de juliol 11, 2007

 

LÍMIT 80...

El govern ha aprovat un projecte per limitar a 80 quilòmetres per hora la velocitat màxima en la circulació de vehicles a les carreteres d'una vintena de municipis de l'àrea metropolitana de Barcelona. La mesura entrarà en vigor a partir de la tardor.Aquesta mesura és una de les 73 propostes previstes en un Pla d'Actuació per a la millora de la qualitat de l'aire que ha aprovat l'executiu català i que pretén que l'any 2010 s'hagi reduït un 25% l'emissió de diòxid de nitrogen i partícules en suspensió de diàmetre inferior a deu micres per complir els criteris del Protocol de Kyoto.El límit de 80 quilòmetres per hora, que afectaria tant carreteres com autovies i autopistes, es preveu que, puntualment, es pugui aplicar a 24 ciutats de la segona corona, segons el projecte de la Conselleria que dirigeix Francesc Baltasar, que serà l'encarregat d'anunciar la mesura.
font: l'Avui

Comments:
Es una mesura, injusta, innacesaria, contrapoduent i que busca el protaginesme facil amb una mesura gens demostrada i que el que busca no es millorar el medi, sinó embutxacar més euros a la guardiola de la generalitat.

Voleu una mesura eficaç?

Jo la tinc, i ningú podrà estar en contra. Hi ha veritables xemaneies ambulants de cotxes, motos, autobussos, autocars que deixen en cada acceleració una muntanya de fum. Si es perseguís i obligués a tots aquests propietaris de vehicles-fum, AMB UN NOU CONTRAL PER A TOTHOM DE GASSOS, via ITV, etc... aixó si que feria efecte. Aixó si que seria acceptat per tothom. Si els fabricants de cotxes electrics, o mixtes, busquen contaminar molt poc, ho faràn tant a 80 com a 120, i en canvi aquesta mesura tindrà l'efecte contrari, ja que els possibles clients, cada cop més, amb conciencia ecologica, els hi trencaran els plans i no hi hauran vendes ni implantació d'aquests cotxes ecologics, per la incompetencia i prepotencia del sr.conseller de medi ambient, vaja il·luminat!
 
doncs si q son uns il.luminats, estic notan un major consum del meu cotxe a 80, ja que amb 4a vaig a 2300rpm, cuan amb 5a a 100 vaig a 2000rpm... total un 15% més de polució per nosecuansmils de cotxes... iluminats aquestos politics...
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?