Blocs Terrassencs - terrassa.com PREN-T'HO COM VULGUIS: COPA AMÈRICA...

dilluns, de juliol 16, 2007

COPA AMÈRICA...

Brasil ha aconseguit el seu vuitè títol de la Copa Amèrica de futbol, en guanyar Argentina per 3-0. La final del torneig s'ha disputat aquest diumenge a la ciutat veneçolana de Maracaibo. El domini de la selecció brasilera ha estat gràcies a una defensa implacable i als gols de Julio Baptista, Dani Alves i un autogol del jugador argentí Roberto Ayala. Tot això malgrat que els pronòstics situaven l'Argentina com a equip favorit per comptar amb figures com Messi, Riquelme i Tévez.El conjunt brasiler obria el marcador en el minut quatre de partit gràcies a una rematada de Julio Baptista. El segon gol per a Brasil ha estat obra l'argentí Ayala que marcava un gol en la porteria pròpia en el minut 40 de la primera part. Ayala intentava desviar una pilota enviada pel brasiler Daniel Alves però quan ficava la cama per rebutjar el tret, ha llançat involuntàriament contra la porta del seu equip.El tercer gol del Brasil es produïa en la segona part. Dani Alves rebia un passi del seu company Vagner Love i disparava sobre l'arc argentí aconseguint el 3-0.
font:la malla