Blocs Terrassencs - terrassa.com PREN-T'HO COM VULGUIS: 15 ANYS DE JOCS...

dimecres, de juliol 25, 2007

 

15 ANYS DE JOCS...

La ciutat de Barcelona retrà avui homenatge al quinzè aniversari de la inauguració dels Jocs Olímpics del 92. L'acte central de l'efemèride serà l'encesa de la flama olímpica per l'arquer Antonio Rebollo des del Museu Olímpic i de l'Esport de Montjuïc.
Rebollo intentarà apuntar amb el seu arc el peveter de l'Estadi Olímpic de Montjuïc per encendre la flama. Serà la tercera vegada d'aquest "tir impossible", la primera el 1992 i la segona el 2002, amb motiu del desè aniversari de les Olimpíades. L'esportista Yeray Hernández, nascut el 25 de juliol de 1992, serà qui entregarà el foc a Rebollo, com 15 anys abans ho feu Juan Antonio Sanepitanio ‘Epi'. La flama es mantindrà encesa de les 19 a 22 hores d'avui dimecres 25 fins el proper diumenge 29. Durant l'acte d'homenatge de demà, la pantalla gegant de l'estadi Olímpic de Montjuïc recordarà les millors imatges dels Jocs Olímpics del 1992.
A l'acte han estat citats esportistes nascuts el 25 de juliol de 1992, una convocatòria simbòlica que segons els organitzadors pretén "allunyar els fantasmes de la nostàlgia i mirar cap al futur".
Representants de federacions, clubs centenaris de Catalunya i atletes Olímpics signaran en el llibre d'honor del Museu Olímpic. S'espera la presència del president honorífic del Comitè Olímpic Internacional (COI), Joan Antoni Samaranch, en una celebració que s'emmarca en el programa d'actes de l'Any de l'Esport a Barcelona i que té previstes més de 300 activitats durant tot l'any a la ciutat.
font:la malla

Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?