Blocs Terrassencs - terrassa.com PREN-T'HO COM VULGUIS: EL TERCER CONSECUTIU...

diumenge, de juny 17, 2007

EL TERCER CONSECUTIU...

L'Ono Atlètic Terrassa ha sumat el seu setzè títol de la Divisió d'Honor d'hoquei herba, el tercer consecutiu, després d'imposar-se per 1-3 al Real Club de Polo en el segon partit de l'eliminatòria final, al millor de tres. L'Atlètic de Terrassa ha sortit a sentenciar la confrontació després d'haver-se imposat en el primer partit per 3-2. Xavi Ribas, de penal-stroke, ha fet el 0-1, resultat amb el qual s'ha arribat al descans. A la segona part l'equip vallesà ha augmentat el seu avantatge amb gol de Marc Sallés (0-2) i deixava així pràcticament sentenciada la final. El Real Club de Polo ha reduït la diferència amb gol de penal córner materialitzat per Jordi Quintana (1-2), però Florian Michel, a falta de 20 minuts per a la conclusió, ha tornat a augmentar l'avantatge per a l'Ono Atletic i ha establert el definitiu 1-3.
font: l'Avui