Blocs Terrassencs - terrassa.com PREN-T'HO COM VULGUIS: JA HI SOM...

divendres, de maig 11, 2007

 

JA HI SOM...

La tradicional "penjada de cartells" a les dotze en punt de la nit és sempre el símbol de l'inici d'una campanya electoral. Quinze dies en què els partits intentaran fer arribar als ciutadans les seves propostes electorals amb l'objectiu d'aconseguir els màxims vots possibles i, si pot ser, arribar al govern, en aquest cas de cada localitat. Enguany però hi ha un objectiu afegit: lluitar contra l'abstenció que ha estat tant present en les passades eleccions al Parlament de Catalunya i en el referèndum de l'Estatut.
Per iniciar la campanya a nivell de Catalunya, la majoria de partits s'han decidit per quedar-se a Barcelona i donar suport als seus caps de llista locals a la capital catalana. Cadascún ha triat un lloc significatiu o emblemàtic. Abans de les dotze, toca sopar amb militants i periodistes i també parlaments dels principals líders catalans.
En el cas del PSC i amb la presència del president de la Generalitat,José Montilla, han escollit l'edifici de les Drassanes de Barcelona,per iniciar la campanya de l'actual alcalde Jordi Hereu.CiU ha organitzat un sopar i la "penjada de cartells" a l Pavelló de la nova Icària, amb les intervencions d'Artur Mas, president de la federació i també del secretari general, Josep Antoni Duran i Lleida que recolzen així al candidat "Pel Canvi" Xavier Trias.La terrassa del Museu d'història de Catalunya, és el lloc d'ERC que compta amb la plana major del partit: Josep Lluís Carod-Rovira i Joan Puigcercós per impulsar a Jordi Portavella.El PP ha optat per la platja i ha organitzat un sopar al Casinet de l'Aliança i una "penjada de cartell" al Parc del Poblenou. També amb la presència destacada, a més de l'alcaldable per Barcelona, Alberto Fernández Díaz, del líder del partit a Catalunya, Josep Piqué. Finalment Imma Mayol compta amb el president dels ecosocialistes, Joan Saura, i el coordinador general d'Esquerra Unida i Alternativa, Jordi miralles, en un acte al Pati Maning de Barcelona, proper al CCCB.
font:la malla

Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?