Blocs Terrassencs - terrassa.com PREN-T'HO COM VULGUIS: EL MÈTODE...

dijous, de maig 17, 2007

 

EL MÈTODE...

Tres anys d'èxit i gairebé 800 funcions continuades han fet del El Mètode Grönholm una de les apostes més sòlides de la cartellera teatral. Representada des del maig de 2003 al Teatre Poliorama l'obra, escrita per Jordi Galcerán i dirigida per Sergi Belbel, ha girat per Catalunya, Espanya i Europa i ha rebut nombrosos premis, tant pel seu autor com per la direcció i el repartiment. Després de penjar diverses vegades el cartell de No hi ha entrades, la peça s'acomiadarà definitivament dels escenaris el pròxim 23 de juny.
Una enrevessada i competitiva selecció de personal per a una empresa multinacional va servir Jordi Galcerán d'inspiració per concebre el seu Mètode Grönholm, un dels èxits teatrals més importants dels últims anys. La peça es representa des de maig del 2003 al Teatre Poliorama de Barcelona amb molta afluència de públic.
Ara, desprès de tres anys, la productora ha anunciat que El Mètode Grönholm deixarà els escenaris el pròxim 23 de juny. L'obra ha rebut entre d'altre premis dos Max 2005, al seu autor i per al disseny d'il·luminació, i ha estat representada per Catalunya, Espanya i Europa. També es va fer una versió cinematogràfica de la mà del director Marcelo Piñeyro.


Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?