Blocs Terrassencs - terrassa.com PREN-T'HO COM VULGUIS: BETTY, LA LISTA...

dimecres, de maig 16, 2007

 

BETTY, LA LISTA...

Los Ángeles (Estats Units) L'actriu nord-americana d'origen hondureny America Ferrera, que aquest any ha rebut els màxims honors de la indústria per interpretar la sèrie Betty la fea per al mercat anglosaxó, ha assegurat el seu somriure per més de set milions d'euros, segons publica avui la BBC en la seva edició digital.
Ferrera, de 23 anys, que recentment ha estat inclosa en la llista de les 100 persones més influents del món per la revista Time, ha dit que se sent "adulada" per haver hagut d'assegurar la seva dentadura.
Un portaveu de la companyia asseguradora Lloyds ha explicat que han assegurat altres òrgans humans, entre ells els dits del guitarrista dels Rolling Stones Keith Richards o les cames de Marlene Dietrich.
La versió nord-americana està produïda per l'actriu Salma Hayek, i aquest any ha obtingut a Hollywood el prestigiós Globus d'Or a la millor telecomèdia. Narra la història d'una noia lletja amb ulleres i ortodòncia que supera un seguit d'obstacles i triomfa en el món de la moda i en la vida.

Font: El Periódico

Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?