Blocs Terrassencs - terrassa.com PREN-T'HO COM VULGUIS: UNES BIRRES...

dimarts, d’abril 17, 2007

 

UNES BIRRES...

Malgrat no estar a la primera pàgina de l'actualitat política de casa nostra, l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, és el personatge preferit pels catalans a l'hora d'anar a fer una cervesa, segons un estudi de Cerveceros de Espanya. En segon lloc es troba el president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, mentre que la tercera plaça del cor dels catalans és per a l'humorista Andreu Buenafuente. Els catalans, però, varien força de company de barra any rere any. Així, en l'edició de l'any passat, l'estrella era Ronaldinho. El crac brasiler del Barça cau, enguany, fins la novena posició. Altres clàssics de la llista són Pasqual Maragall, Joan Manuel Serrat o Carod-Rovira que es mantenen entre els escollits. Pugen el president de la Generalitat, José Montilla i l'actor Pepe Rubianes. Baixen el líder de CiU Artur Mas, el cantant Julio Iglesias i la periodista Ana Rosa Quintana.
font: la malla

Comments:
jajaja... Jo hi aniria amb l'equip del Pren-t'ho com vulguis!!! i l'Alan Cabañas, i l'Eduard Sanchez, i l'Olga.... TOTS!!
 
romarum
Si si,peró qui les paga?
 
Pago jo mateix, cap problem!
Per cert "M" i tots els oients i seguidors del "pren-t'ho", l'últim programa de la temporada, hi serem tots i de ben segur una gran festa...no puc dir més...només una coseta ...jazzcava, música i
"pren-t'ho"en directe...!
 
Ja informaràs!!
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?