Blocs Terrassencs - terrassa.com PREN-T'HO COM VULGUIS: MALALTS DE MÒBIL...

dimarts, d’abril 17, 2007

 

MALALTS DE MÒBIL...

La pràctica totalitat dels nous aparells de mòbil incorporen la càmera de vídeo com una eina més, amb cada vegada més prestacions i qualitat d'imatge. Per tal d'incentivar la creativitat utilitzant aquest avantatge tecnològic, aquest dilluns s'ha presentat una curiosa iniciativa que per primera vegada arriba a l'Estat espanyol. Movifilmfest, el primer certamen de curtmetratges fets amb el telèfon mòbil, se celebrarà del 15 de maig al 7 de juny. Des d'aquest dilluns es poden enviar els originals a través del web del certamen.
L'única limitació és la durada. Els curts no poden superar el minut. A partir d'aquesta premissa, Tognazzi assegura que el que desitja l'organització és que la sorprenguin i l'emocionin,"es valorarà sobretot la creativitat i la innovació", anuncia.
El premi serà un telèfon Nokia d'última generació i l'ocasió de projectar les seves propostes en algunes galeries d'art de tot l'Estat. El jurat està integrat per alguns professionals del cinema espanyol com el productor Elías Querejeta.
font: la malla

Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?