Blocs Terrassencs - terrassa.com PREN-T'HO COM VULGUIS: LA NENA...

dilluns, d’abril 30, 2007

 

LA NENA...

Només té unes poques hores de vida però la Intanta Sofia, nascuda a Madrid ahir diumenge, ja ha revolucionat el món d'Internet. Tal i com va passar amb la seva germana, la Casa Real espanyola s'ha afanyat a registrar totes les combinacions possibles amb el nom de la nena. L'objectiu, és clar, és blindar el bon nom de la petita i evitar que segons quins dominis allotgin continguts, diguem-ne, poc recomanables. Tot i això se'ls han escapat alguns. Paral·lelament, un bloc amb el nom de la jove princesa ja demana fonts per a la Tercera República.
Als informàtics de la Casa Real espanyola, però, els tocaran el crostó ja que s'han deixat uns quants noms per registrar i que estan directament relacionats amb la petita. Així, un internauta gallec, Carlos Díaz, es va espavilar per fer-se amb sofiadeborbon.es encara que La Zarzuela sí que va poder fer-se amb els .net, .org, .info.
El que sí han pogut blindar han estat infantasofia, sofiaprincesa, princesasofia, sofia-borbon-ortiz. En les darrers hores, va circular per Internet el rumor que Covadonga podria ser el nom de la nova Infanta i la comunitat internauta es va afanyar a registrar les combinacions del nom per si la Casa Real decidís comprar el domini en un futur.

Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?