Blocs Terrassencs - terrassa.com PREN-T'HO COM VULGUIS: GOOGLE MAPS...

dimecres, d’abril 25, 2007

 

GOOGLE MAPS...

En un dels últims capítols dels Simpson de Estats Units, els simpàtics i grocs personatges acostumats a realitzar paròdies de cinema, tele, història o literatura, fan una divertida referència als famosos mapes de Google. En aquesta escena, Marge busca el seu nom i accedeix a un enllaç de Google Maps que li mostra casa seva. De cop i volta, descobreix en el jardí una silueta: Homer descansant nu en l'hamaca. Aquesta situació al·ludeix a la famosa captura d'una dona despulla prenent el sol captada via satèl·lit. Lògicament, els mapes de la marca més valuosa del món no mostren imatges en directe, com si succeïx en aquest capítol dels Simpson, ni és possible trobar el lloc on viu algú de la forma tan senzilla que ho assoleix Marge, però la referència no deixa de ser divertida. Tant Google Earth i Google Maps amaguen moltes sorpreses, i són bastants les persones que han estat captades "lleugers de roba" per les càmeres. Per la seva banda, els Simpson ja s'estan preparant per a l'estrena, el pròxim 27 de juliol, del seu primer llargmetratge.


Comments:
Els Simpson són genials!!! Ja tinc ganes d'anar-los a veure al cinema (i si és by the face encara millor!!!) ;-)

Per cert, vam anar a veure "Cerdos Salvajes", esperant que fós una peli tronada a més no poder, i la veritat és que vam riure molt. Vam passar una bona estona! Gràcies!!
 
genial, em fas content! Per cert, fa un munt q no trepitjo un cine...m'ho he de fer mirar, eh? Espero regalar entrades per aquesta fita històrica, VISCA ELS SIMPSON!!!
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?