Blocs Terrassencs - terrassa.com PREN-T'HO COM VULGUIS: TOT TORNA...

dijous, de març 29, 2007

 

TOT TORNA...

The Police és un grup musical anglès de pop-rock amb tocs de reggae. Es va formar el 1977 i es van separar el 1985 i s'han reunit, vint-i-tres anys després (l'11 de febrer de 2007) per a obrir la gal·la dels Grammy: a l'endemà, 12 de febrer, anunciaven que farien una gira mundial.The Police va tenir una carrera plena d'èxits (Roxanne, I can't stand losing you, Every breath you take, Message in a bottle i Walking on the moon, entre d'altres). En el moment de la separació era el grup més popular i amb més vendes del món.
The Police tocaran a Barcelona, a l'Estadi Olímpic de Montjuïc, el 27 de setembre. Aquest serà l'únic concert que faran a Espanya en la seva gira per Europa, que començarà el 29 d'agost a Estocolm. De moment, no se sap la data en què es posaran a la venda les entrades. Ja fa 24 anys de l'última gira dels Police, que van passar per Barcelona, a l'estadi del Sant Andreu, el 1983. Ara tornen amb una gira mundial que ja ha confirmat dates a Europa. Passaran per ciutats com Birmingham, Londres, Hamburg, Amsterdam i Barcelona, per acabar a Cardiff el 19 d'octubre.

Després de quinze anys des de la seva separació, ‘LOS TOREROS MUERTOS" tornen a la càrrega amb la seva primera antologia. El 27 de març van llançar l'àlbum amb el qual busquen tornar a viure l'adolescència però de forma controlada en un retorn que s'estendrà als escenaris a partir del mes d'abril. Pablo Carbonell, Many Moure i l'argentí Guillermo Piccolini es van unir sota el nom dels ‘Toreros Muertos’. Avui, el trio recorda aquesta etapa de les seves vides com “una nebulosa que olora a tabac i sap a alcohol” i que recuperen en la seva primera antologia, quinze anys després de la seva separació. Cançons com la mítica “La meva agüita groga” estaran entre els 22 temes que contindrà l'àlbum al costat d'un DVD amb algunes de les seves millors actuacions en directe. Entre 1986 i 1992 ‘, Los Toreros Muertos’ van llançar quatre discos. El seu inesperat èxit es va convertir en una de les principals causes de dissolució del grup. “La nostra idea era riure dels grups de música, i de cop i volta ens havíem convertit en un d'ells", comenta Pablo Carbonell. Com explica Piccolinni, la separació va arribar al comprovar que "se'ls feia massa costa amunt tocar sempre les mateixes cançons i suportar la pressió de mantenir bones vendes".

Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?