Blocs Terrassencs - terrassa.com PREN-T'HO COM VULGUIS: SABATILLES PUTREFACTES...

dijous, de març 22, 2007

 

SABATILLES PUTREFACTES...

Nova York.- Una nena de tretze anys de l'estat de Utah ha obtingut el premi d'honor al tenir les bambes més putrefactes a partir d'un concurs convocat per a conèixer fins a on pot arribar la pestilència del calçat juvenil. Katharine Tuck va mostrar ahir, orgullosa, les seves ennegrides sabatilles d'esport, la intensa olor del qual gairebé va fer perdre el sentit a un dels jutges de la 32 edició del Concurs Nacional de les Sabatilles Putrefactas. Una marca de productes per a la higiene podal, patrocina aquest concurs.Entre els encarregats d'avaluar l'estat de descomposició i brutícia del calçat, i especialment de la degeneració de la sola, la llengueta, els cordons, i sobretot l'olor, destaca un membre de la Nasa, George Aldrich, especialista químic per a les missions espacials.
El premi és de 2.500 dòlars, a més de un trofeu, un viatge a Nova York per a veure un musical infantil, i el més important, la promesa de l'empresa patrocinadora que li regalarà productes per a la higiene podal durant una llarga temporada.
A canvi de guanyar aquest premi, la nena haurà de prescindir de les seves desgastades bambes que seran protegides com una autèntica relíquia en el "Saló de les Olors" de Montpelier.
FONT:EFE

Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?