Blocs Terrassencs - terrassa.com PREN-T'HO COM VULGUIS: QUEDEN POCS DIES...

divendres, de març 23, 2007

 

QUEDEN POCS DIES...


El "Pren-t’ho com vulguis" de la Ràdio Municipal de Terrassa 95,2 FM (com ja sabeu) ha engegat un concurs per triar la cinta de casset més original i divertida de les que pugui rebre per part dels seus oients.
El programa matinal de ràdio fa una crida als oients per tal que aportin les velles cintes de casset que puguin tenir guardades a casa. D’aquesta manera, "Pren-t’ho com vulguis" vol retre un homenatge a les cintes de casset, que enguany han desaparegut del mercat com a conseqüència de la irrupció de les noves tecnologies que permeten reproduir música o sons. Vagi com a dada significativa, l’any passat només es van vendre a Espanya 8.000 cintes de casset, per la qual cosa ha deixat de ser un producte rendible per les empreses discogràfiques que es dediquen a la seva comercialització.
Les cintes de caset es poden enviar a les dependències de la noucinc punt dos, la Ràdio Municipal de Terrassa, al carrer Colom, 90. D’entre les cintes rebudes es realitzarà una selecció de les 10 considerades com les més originals d’una època ja passada. D’aquestes 10 cintes, una, la primera, es portarà com a premi un ràdio-casset-CD-MP3-USB, deferència de Milar Paloma.
El programa "Pren-t’ho com vulguis" s’emet en directe de dilluns a divendres i de 8 a 10 del matí a través de la Ràdio Municipal de Terrassa. Està dirigit i presentat per Oriol Carreras.
PD: tenim més de 100 cintes DE MOMENT...PERÒ EN VOLEM MÉS!!!

Comments:
Iru no et penso deixar ni una cinta de K7, encara em deus una de la Pantoja, i recordo que hem vas tornar la cinta de la Lola Flores amb una taca molt rara a la portada.
 
Ais Txavu, q graciós,....(je je je) encara tinc un cd de "andy y lucas" per estrenar, do you remember?
 
MOLTES FELICITATS URI!!

Ostres, jo en tenia moltes de cintes de caset, però no en trobo cap!!!!! 8-(
Amb lo que m'agradava la del Bony-M..... (ja no recordo com s'escriu)... i els "xistes" de l'Eugenio....
Remenaré una mica més, a veure si aconsegueixo localitzar-les!

Repeteixo, feliç St. Uri!!!
Un ptonàs!

Moni
 
moltes i moltes gràcies Moni!!!
Sort amb la recerca de cintes!!!
Molts i molts petons!!!
Uri
 
no trobo la meva cinta d'acudits de l'arevalo..
snif
 
ele quina llàstima!!!
Ho podeu dir a coneguts, familiars,...com més serem més riurem, no?
Uri
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?