Blocs Terrassencs - terrassa.com PREN-T'HO COM VULGUIS: PER SABER-HO...

dijous, de març 08, 2007

 

PER SABER-HO...


A LA PREGUNTA:
On van a parar els objectes confiscats als aeroports? A eBay, el portal de subhastes més popular d'Internet. Paraigües, ganivets, tissores... Tots els estris prohibits a bord d'un avió i confiscats pels controls de seguretat aeris es venen després en aquest espai de subhastes. Aquells que hagin hagut de deixar a terra algun objecte considerat perillós en algun aeroport nord-americà que mirin en aquest portal. Potser sabran reconèixer el seu entre els molts objectes subhastats. Amb l'enduriment dels controls de seguretat als aeroports, la confiscació d'objectes s'ha convertit en un autèntic negoci.
Els serveis de seguretat de molts aeroports nord-americans envien els objectes confiscats pels serveis de seguretat a un magatzem de Pensilvània. És en aquest centre on s'acumulen la major part dels estris dels quals s'han hagut de separar els viatgers que han passat pels aeroports novaiorquesos de JKF i La Guàrdia, de Boston, de Filadèlfia i de Siracusa, entre d'altres.
Des que es van endurir els controls de seguretat que no paren d'acumular-se objectes en aquest magatzem. S'hi pot trobar de tot. Des dels objectes considerats perillosos, com ampolles de vi o perfum, fins a productes d'utilitat com cinturons, llanternes o paraigües. Fins i tot hi ha armes de veritat i productes turístics que imiten un arma. Els objectes es registren i es posen a la venda a eBay.Les subhastes s'estan realitzant de de juny de 2004. El negoci ha sortit rodó ja que pràcticament tots els objectes troben comprador. Fins al moment s'han ingressat ja 360.000 dòlars, que l'Estat nord-americà destina a programes socials.

Font: la malla

Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?