Blocs Terrassencs - terrassa.com PREN-T'HO COM VULGUIS: PABLO, 3,800 QUILOS...

dilluns, de març 19, 2007

 

PABLO, 3,800 QUILOS...


Madrid.- Carmen Chía Salido ha estat la primera persona que ha realitzat un examen per a unes oposicions al llit d'un hospital, després de donar a llum el seu segon fill i ser-li impossible anar a l'examen que se celebrava avui
(dissabte 17).
Segons Sixto García Alonso, membre del tribunal, és la primera vegada que es realitza en aquestes circumstàncies un examen, que en aquest cas és per a una plaça de tècnic d'informàtica que convocava la Universitat Politècnica de Madrid.
García ha explicat que, després de rebre la comunicació de Chía que li era impossible anar a l'examen avui a l'haver donat a llum dijous passat, dia 15, el Tribunal ha decidit desplaçar a l'hospital de La Paz, on es troba l'examinada, una representació del Tribunal.
L'examen s'ha realitzat simultàniament al que s'estava celebrant a l'Escola d'Enginyers de Camins de la Politècnica, i en les mateixes condicions que la resta.

"Li hem preguntat que si tenia algun problema o se sentia malament, interrompríem l'examen i després li donaríem un temps de pròrroga, però ens ha dit que es trobava bé", ha explicat García.
El membre del tribunal ha afirmat que és la primera vegada que això passa, però no ha negat que hi hagués hagut altres casos "però no ens els van notificar, perquè molta gent no sap que circumstàncies com aquesta estan previstes en la resolució rectoral".
La noia ha explicat que s'havia inscrit per a aquestes oposicions el mes de juny passat, "esperava que no em coincidís amb el part, però el 18 sortia de comptes i l'examen era avui, dissabte, 17 de març", motiu pel qual va escriure al Tribunal examinador per trobar una solució, que ha estat l'adoptada.
El segon fill de Chía --té una nena-- es diu Pablo i va pesar al néixer 3,800 quilos. "Tot ha anat molt bé, encara que ha estat molt dolorós, però la gent aquí s'ha comportat molt bé", ha declarat.
Font: EFE

Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?