Blocs Terrassencs - terrassa.com PREN-T'HO COM VULGUIS: FA MAL...

divendres, de març 09, 2007

 

FA MAL...

Washington.- Un nord-americà s'ha fet cremades de segon grau als genitals i mans per voler emular amb un amic, mentre estaven ebris, una escena que acabaven de veure a la pel·lícula Jackass.

Jared Anderson, de 20 anys, està ingressat a l'hospital, i el seu amic de borratxera, Rendell Peterson, de 43 anys, pot ser condemnat fins a a 10 anys de presó per l'incident, segons informa el diari Leader-Telegram, de Wisconsin.

La policia del comtat Eau Claire ha informat que diverses persones estaven diumenge a la nit a la casa de Peterson i van veure una cinta de Jackass, programa de la MTV de bromes pesades i accions perilloses que ha estat portat al cine en dues ocasions.

Anderson, que estava ebri, va voler imitar una actuació dels personatges de la pel·lícula i Peterson es va mostrar disposat a ajudar-lo, segons el diari. El jove es va abaixar els pantalons i el seu amic li va llençar un líquid inflamable als genitals, que van començar a cremar quan li va calar foc.
Malgrat que el jove es va ficar a la banyera per intentar apagar les flames, les cremades van ser suficients perquè se li arrenqués la pell.
Anderson va dir a la policia que no desitjava crear-li problemes al seu amic, i per això Peterson va quedar en llibertat sota fiança de 1.500 euros i haurà de tornar per a una audiència davant el tribunal el 16 d'abril.
Font: EFE

Un petit exemple de JACKASS:

Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?