Blocs Terrassencs - terrassa.com PREN-T'HO COM VULGUIS: UNA CRIDAAAAAAAAA........

dimecres, de febrer 14, 2007

 

UNA CRIDAAAAAAAAA........


El "Pren-t’ho com vulguis" de la Ràdio Municipal de Terrassa 95,2 FM (com ja sabeu) ha engegat un concurs per triar la cinta de caset més original i divertida de les que pugui rebre per part dels seus oients.
El programa matinal de ràdio fa una crida als oients per tal que aportin les velles cintes de caset que puguin tenir guardades a casa. D’aquesta manera, "Pren-t’ho com vulguis" vol retre un homenatge a les cintes de caset, que enguany han desaparegut del mercat com a conseqüència de la irrupció de les noves tecnologies que permeten reproduir música o sons. Vagi com a dada significativa, l’any passat només es van vendre a Espanya 8.000 cintes de caset, per la qual cosa ha deixat de ser un producte rendible per les empreses discogràfiques que es dediquen a la seva comercialització.
Les cintes de caset es poden enviar a les dependències de la noucinc punt dos, la Ràdio Municipal de Terrassa, al carrer Colom, 90. D’entre les cintes rebudes es realitzarà una selecció de les 10 considerades com les més originals d’una època ja passada. D’aquestes 10 cintes, una, la primera, es portarà com a premi un ràdio-caset-CD-MP3-USB, deferència de Milar Paloma.
El programa "Pren-t’ho com vulguis" s’emet en directe de dilluns a divendres i de 8 a 10 del matí a través de la Ràdio Municipal de Terrassa. Està dirigit i presentat per Oriol Carreras.

Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?