Blocs Terrassencs - terrassa.com PREN-T'HO COM VULGUIS: ÚLTIMA HORA DE "LOS SERRANO"...

dimecres, de febrer 28, 2007

 

ÚLTIMA HORA DE "LOS SERRANO"...


Un fatal esdeveniment marcarà un abans i un després en l'afable vida dels “Serrano”, dimarts que ve 6 de març. En el capítol d'aquest dia, Lucía, personatge que interpreta Belén Rueda, professora de Llengua i parella de Diego (Antonio Resines), morirà en tràgiques circumstàncies.

En 2004 i 2006, Belén Rueda va fer sengles parèntesis en “Los Serrano” per a rodar les pel·lícules “Mar adentro” i “El orfanato”. En ambdós casos, la seva absència temporal de la sèrie es va salvar traslladant al seu personatge a Houston i a Barcelona. Aquesta vegada, el seu paper de protagonista en l'obra de teatre “Closer” que representa a Madrid no li permetien compaginar-lo amb la sèrie.
Si en la seva primera desaparició, els responsables de Globomedia van fitxar com substituta a Elsa Pataky, ara els productors de la sèrie han decidit incorporar a la model Jaydy Michell
(ex d'Alejandro Sanz) en el paper d'una nova professora d'anglès

Per als seguidors de "Los Serrano", la mort de Lucía promet convertir-se en un esdeveniment televisiu comparable a la recordada mort de Chanquete en la mítica "Verano azul". Amb tota probabilitat, la comèdia de Telecinco batrà algun rècord d'audiència dimarts que ve.

Dada: Audiència capítol d'ahir de"Los Serrano: El declive del imperio Serrano": 24.1% y 4.155.000 espectadors

Comments:
ei! no sabia q tenies un blog uri(acabo d'escriure un comentari i no se on coi l'he ficat..)
ia et passaré frikades

los serrano muerte!
 
ais! és una notícia molt trista, BUUAAAAAAAAAAAAA!!!!

pren-t'ho com vulguis!
 
esto es como todo...
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?