Blocs Terrassencs - terrassa.com PREN-T'HO COM VULGUIS: EL PADRÍ DEL SOUL....

dijous, de febrer 22, 2007

 

EL PADRÍ DEL SOUL....


Washington.- Els fills de James Brown i la seva última companya sentimental i mare del seu fill petit, Tomi Rae Hynie, han arribat a un acord judicial que sembla posar fi a les disputes sobre l'herència i que permetrà enterrar el padrí del soul.

Des que va morir el dia de Nadal del 2006 als 71 anys, el cos sense vida de l'artista fa gairebé dos mesos que està embalsamat en un fèretre, a l'espera que els seus hereus resolguin els problemes d'herència i es posin d'acord en el lloc on li donaran el descans etern.

Després d'una vista judicial celebrada a Columbia, Carolina del Sud, els sis fills grans del cantant i Hynie han arribat a un acord per sepultar-lo "els pròxims dies", segons fonts pròximes, però encara no han decidit on.

Mentrestant, els familiars de les dues parts --els fills i la que es considera la seva viuda-- han arribat també a un acord amb el jutge de Carolina del Sud encarregat del cas perquè un administrador especial supervisi el repartiment de la milionària herència del cantant, de la qual es desconeixen els detalls.


Font: El Periódico/Agències

Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?