Blocs Terrassencs - terrassa.com PREN-T'HO COM VULGUIS: BUSCO CASA...

dimarts, de febrer 27, 2007

 

BUSCO CASA...

Foto: Updown Court, en Surrey, de major grandària que el palau de Buckingham o que Hampton Court, és la mansió en venda més cara del món

Madrid.- Updown Court, en Surrey, de major grandària que el palau de Buckingham o que Hampton Court, és la mansió en venda més cara del món. Forbes ha publicat una llista de les cases en més cares del món, basant-se en els llistats d'una sèrie de corredors de propietats en tot el món. L'article de la revista nord-americana aclareix que, moltes vegades, els catàlegs no publicitan el cost dels habitatges més cars per motius tributaris o per a salvaguardar la privadesa dels venedors o compradors.

Les deu primeres són les següents:

1) Uptown Court, una mansió de 103 habitacions, situada enmig d'un terreny de 23 hectàrees en la campiña anglesa i valorada en 138 milions de dòlars (104,8 milions d'euros), lidera la llista dels habitatges més cars elaborada per la revista nord-americana Forbes. La mansió anglesa és més gran que el palau de Buckingham i se situa en la zona de Windlesham, en Surrey.

2) Li segueix en la llista, amb un preu de 135 milions de dòlars (102,5 milions d'euros), el ranxo Hala, en Aspen, Colorit (EEUU), del príncep saudita i ex ambaixador del seu país davant Estats Units Bandar bin Sultan bin Abdul Aziz. La mansió té 5.200 metres quadrats construïts en un terreny de 38 hectàrees és la més cara a EEUU fins que s'acabi la construcció de la "cabanya" de ski de Tim Blixseth, en Montana i que es creu costarà 155 milions de dòlars (117,7 milions d'euros).

3) La Maison de L'Amitie, a Palm Beach, Florida (EEUU), valorada en 125 milions de dòlars (94,9 milions d'euros) i ara propietat de Donal Trump. La mansió va ser construïda pel magnat de les assegurances mèdiques Abe Gosman i va ser comprada per 41,25 milions de dòlars (31,3 milions d'euros) en el 2004 per Trump en una subhasta de béns en fallida.

4) En la localitat de Tranquility, en les ribes del llac Tahoe en Nevada, EEUU, se situa la mansió del soci fundador de la cadena de roba Tommy Hillfiger, Joel Horowitz, qui ven la seva propietat de 85 hectàrees, més un imponent habitatge, en 100 milions de dòlars (75,9 milions d'euros).

5) Una mansió construïda en un terreny de només un terç d'hectàrea, però ni més ni menys que en la mateixa ribera del Bòsfor a Istanbul, Turquia.

6) Per 99 milions de dòlars (75,1 milions d'euros), en Hapmstead, Londres, es pot trobar una mansió construïda pel magnat turc Halis Toprak.

7) En l'exclusiva zona d'estiueig de Bridgehampton a Nova York es ven una mansió amb pista de tennis i golf inclosa per 75 milions (56,9 milions d'euros).

8) El mateix preu té una moderna i curvilini habitatge en les ribes del Pacífic en la zona de Corona del Mar, a Califòrnia.

9) Un Penthouse (àtic) situat sobre l'exclusiu hotel Pierre en el Central Park de Nova York, valorat en 70 milions (53,1 milions d'euros).

10) una mansió i tres cases d'hostes a la Costa Blava francesa, el preu de la qual de venda és de 65 milions de dòlars (49,3 milions d'euros).


Font: 20 Minutos

Comments:
★uri They are Talking about you...!!
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?