Blocs Terrassencs - terrassa.com PREN-T'HO COM VULGUIS: BONES PROPOSTES...

dijous, de febrer 15, 2007

 

BONES PROPOSTES...



El Teatre Alegria estrena divendres 16 de febrer la primera producció pròpia de l’any: “L’Edèn” de l’irlandès Eugene O’brien. Aquesta obra es representa per primera vegada a l’Estat sota la direcció de Jordi Vilà i les interpretacions de Teresa Sànchez i Jordi Figueras.
Un cap de setmana a la vida d’un matrimoni amb dues filles que no parla entre sí. El Billy i la Breda aporten en forma de monòleg els seus punts de vista sobre un mateix moment però des de la individualitat de cadascun, sempre sense comunicar-se amb l’altre.
“L’Edèn” arriba a l’escenari del Teatre Alegria en català gràcies a la traducció de Joan Sellent, recent guardonat amb el premi Ciutat de Barcelona. El text és ple de matisos col·loquials que donen plena realitat a l’obra i la doten d’un ritme gairebé musical.
“L’Edèn” s’estrena el divendres dia 16 al Teatre Alegria a les nou de la nit. L’obra es podrà veure a la sala terrassenca fins el 25 de febrer, de dimecres a dissabte a les nou de la nit i diumenges a les sis de la tarda, per un preu de 12 euros.
Els espectadors tenen, però, més opcions a principis del mes de maig, ja que l’obra passarà a representar-se al Tarantana de Barcelona. I no serà l’única, ja que “Michael Kohlhass”, propera producció de l’Alegria, donarà el salt a la mateixa sala de Barcelona les dues darreres setmanes d’abril.

Font: www.e-newsterrassa.com

Pd: el "PREN-T'HO COM VULGUIS" regala entrades per "L'EDÈN"


Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?