Blocs Terrassencs - terrassa.com PREN-T'HO COM VULGUIS: Torna a ser Nadal......

dilluns, de desembre 04, 2006

 

Torna a ser Nadal......

Programació nadalenca a Canal Terrassa i l ràdio municipal de Terrassa 95.2fm




La televisió i la ràdio municipals acaben de presentar la seva programació especial per a aquests dies de festes. Del 18 de desembre al 5 de gener els nens són els protagonistes. Cada tarda, Canal Terrassa emetrà "De Pe a Pa", l'informatiu diari infantil d'aquesta casa que compleix un any en antena, seguit de dibuixos de la Xarxa de Televisions Locals. Una franja de televisió infantil es repeteix al matí amb gran èxit d'audiència. Un estudi d'XTVL demostra que els nens prefereixen aquest programa, per davant d'altres ofertes d'altres cadenes, perquè se'l senten més proper.



El dia 3 de gener, el patge Xiu-Xiu serà a la Farinera, però aquest any l'aforament és limitat i el programa es grava al matí. Caldrà telefonar abans per assistir a la gravació. El programa s'emetrà, com sempre, a les 8 del vespre.


El mateix dia que ens visita el patge, la Ràdio Municipal (noucinc.2 ràdio) emetrà la cinquena edició de la marató solidària. Una idea del presentador Oriol Carreras que ha engrescat a tota la plantilla per omplir 12 hores de programació en directe. L'any passat es van recollir 600 joguines, que Creu Roja va repartir després entre els nens que més ho necessitaven.







Durant les vacances escolars, arriba la tercera edició de l'Esplai Audiovisual, que cada any omple les places disponibles amb una trentena de nens. La trobada de Nadales amb la participació de tretze escoles, la cavalcada de reis en directe per la tele i especials musicals a la ràdio són altres espais de la programació nadalenca


http://www.e-newsterrassa.com



Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?