Blocs Terrassencs - terrassa.com PREN-T'HO COM VULGUIS: Un ondas xl pren-t'ho com vulguis...encara no!

dijous, d’octubre 26, 2006

 

Un ondas xl pren-t'ho com vulguis...encara no!

La Minoria Absoluta del periodista badaloní Toni Soler ha estat distingida com a premi Ondas de la cadena SER. El programa de RAC1 ha estat guardonat en la categoria de ràdio al costat el No somos nadie de Pablo Motos que s'emet per M-80. En l'apartat televisiu, el periodista de Reus Andreu Buenafuente ha estat un dels triomfadors al costat de la cobertura del Mundial d'Alemanya que va fer la cadena Cuatro. Justo Molinero ha estat distingit en la categoria de trajectòria professional.
Els premis Ondas, els més importants pel que fa als mitjans de comunicació estatals i que es lliuren a Barcelona, han arribat a la seva 53 edició premiant a 38 professionals, treballs i empreses vinculades al món de la ràdio, la televisió, el cinema i la música. La falca de ràdio més popular ha estat per la Direcció General de Trànsit per Desplazamientos.
Els guanyadors de la categoria de ràdio han estat Toni Soler per la seva tasca al capdavant de Minoria Absoluta i a Pablo Motos per la seva tasca en el No somos nadie. Pel que fa a la televisió, Andreu Buenafuente ha estat distingit al costat del Televisió Espanyola que rep el premi al seu mig segle de vida. El programa de TVE El coro de la cárcel també ha estat premiat.
Els Ondas no s'obliden de les carreres de diferents professionals. Així, el radiofonista Justo Molinero comparteix premi amb David Bisbal, la colombiana Shakira, Ana Torroja, el grup madrileny Dover o l'andalús Miguel Ríos.
www.lamalla.net

Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?