Blocs Terrassencs - terrassa.com PREN-T'HO COM VULGUIS: d’abril 2008

dimecres, d’abril 30, 2008

 

EN SERIO...


 

LSD...

Albert Hofmann, el químic suís que va inventar la droga al·lucinògena LSD, ha mort als 102 anys a Basilea, Suïssa.Hofmann, partidari de les propietats mèdiques del seu descobriment, ha mort d'una aturada cardíaca a casa seva, informa l'Associació Multidisciplinària d'Estudis Psicodèlics en la seva pàgina web.Nascut el gener del 1906, Hofmann va descobrir l'LSD, que més tard esdevindria la droga preferida de la cultura hippie als anys 60, quan una petita quantitat de la substància va caure-li a la mà en un experiment al laboratori el 1943. En provar-la va notar una notable sensació d'inquietud, combinada amb una lleugera sensació de mareig", fet que va fer aturar la seva investigació. "A casa em vaig estirar i vaig submergir-me en una mena de desagradable intoxicació, caracteritzada per una extrema imaginació", Hofmann va dir de l'experiència. "Com en un estat de somni, amb els ulls tancats, vaig percebre un corrent d'imatges fantàstiques, formes extraordinàries amb intensos i calidoscòpics colors", va escriure Hofmann en el seu llibre LSD, My Problem Child. "Al cap de de dues hores l'efecte havia desaparegut".Hofmann va descobrir per casualitat aquesta droga quan estava investigant per trobar un estimulant respiratori i circulatori.

 

DIMARTS I TRETZE...

ELS INICIS:

 

PER FER A CASA...


dimarts, d’abril 29, 2008

 

FALTA UN BULL...

joan miquel oliver+sisa+tornassol:

divendres, d’abril 25, 2008

 

1 GLOBO, 2 GLOBOS, 3 GLOBOOOOS,...


 

ARA...


 

MOMENT HISTÒRIC...


dijous, d’abril 24, 2008

 

FLIPA...

FLIPY:

 

VOLANDO VOY...


dimarts, d’abril 22, 2008

 

PEPE...


 

RUBIANES...

L'actor i director teatral Pepe Rubianes ha hagut de suspendre les funcions i la gira del seu espectacle La sonrisa etíope perquè li han diagnosticat un càncer de pulmó, segons ha informat la productora de l'artista, Fila7.Les activitats de l'actor quedaran paralitzades per un període de 6 mesos amb la intenció que Rubianes "es pugui recuperar plenament i reprengui les funcions a partir del mes de desembre d'aquest any". La sonrisa etíope s'estava representant amb èxit de públic a la Sala 1 del Club Capitol de Barcelona i tenia previst sortir de gira aquest estiu, amb més de 60 actuacions ja programades per Catalunya i Mallorca.Fins ahir diumenge, l'han vist més de 41.000 espectadors en 83 actuacions, amb una ocupació del 100% de l'aforament. Les ciutats previstes per a la gira d'estiu eren Mataró, Andorra la Vella, Coma-ruga, Benicàssim, Sitges, Cardedeu, Viella, Tarragona, Berga, Granollers, Juneda, Ripollet, Sentmenat, Santa Coloma de Gramenet, Seròs, Manresa, Lleida, Montornès del Vallès, Girona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Sabadell, Mollerussa, Tortosa, Viladecans, Palma de Mallorca, Figueres i Cornellà de Llobregat.

dilluns, d’abril 21, 2008

 

BONÍSSIM...


 

ORCHESTRA FIRELUCHE...


 

EL TRICICLE...

PACO MIR:

CRALES SANS:

JOAN GRÀCIA:

dijous, d’abril 17, 2008

 

EL PREN-T'HO AL SALÓ DEL CÒMIC...


ATENCIÓ!!!

DIVENDRES 18 D'ABRIL
DE 10 A 12 DEL MATÍ
EN DIRECTE,
"PREN-T'HO COM VULGUIS AL SALÓ DEL CÒMIC DE BARCELONA"
(GRÀCIES A COMRÀDIO)

QUEDA DIT...

 

MINUTS MUSICALS...

Sinead O'Connor "Nothing Compares"

dimecres, d’abril 16, 2008

 

ROMAAAAAAARIO...

L'exjugador del FC Barcelona, Romario de Souza Faria, ha anunciat, aquest dimarts, que penja les botes de manera definitiva. Enrere queden els 1.002 gols oficials aconseguits, les seves jugades de dibuixos animats protagonitzades en les àrees rivals i la gran afició que tenia a la nit i a les discoteques. Ara, als 42 anys, Romario ha dit prou i exigeix un partit de comiat al mític Maracaná en el qual vestirà les samarretes del Vasco, del Flamengo i del Fluminense. Assegura que ho ha aconseguit "tot" en el món del futbol i admet que li costarà baixar els "quatre quilos" que ha posat darrerament.En els darrers mesos de la seva carrera, l'ombra del dopatge ha perseguit 'o baixinho' encara que ell sempre va atribuir el positiu que va donar a una substància que hi havia en un producte que es posava per fer créixer els cabells. El problema és que la finasterida està prohibida perquè pot tapar l'ús d'anabolitzants. Finalment, va ser absolt el darrer 14 de febrer. Ara bé, no es va tornar a posar mai més les botes de jugador i últimament es dedicava a ser el tècnic de Vasco en qualitat d'entrenador-jugador.Marxa un jugador sensacional, amb un esprint curt demolidor i amb una tècnica depuradíssima. Romàrio anirà sempre lligat a la cua de vaca que li va fer al madridista Rafa Alkorta en un Barça-Real Madrid de 1994 que va acabar amb un 5-0 per als catalans.Va jugar al PSV holandès, al Barça i al València abans de vestir les samarretes de Vasco, del 'Flu' i del 'Fla'. La seva poca afició a entrenar-se i les ganes de festa li van provocar nombrosos problemes en clubs com ara el blaugrana. El FC Barcelona, però, es va quedar amb el millor any de Romàrio. 1994. Va guanyar la Lliga espanyola i va proclamar-se campió del món als Estats Units amb una selecció brasilera de somni que es convertia en tetracampiona del món.

HO RECORDEU???
Televisió de Catalunya es va gastar un total de 8.052 euros en enviar un equip a Brasil per tal d'elaborar un programa especial sobre Romario. El motiu del desplegament era el possible marcatge per part del futbolista del seu gol número 1.000. L'equip de TV3 va ser al Brasil del 22 de març al 2 d'abril però no va aconseguir gravar el gol mil.lenari, que Romario va marcar el 20 de maig.

dimarts, d’abril 15, 2008

 

SOS FREAKS...


 

CHEMA...

El actor Juan Ramón Sánchez Guinot, que interpretó a «Chema el panadero» en el mítico programa infantil "Barrio Sésamo", falleció en la noche del jueves al viernes pasado en Madrid, a los 51 años de edad, tras una fulminante enfermedad, según ha informado El Decano de Guadalajara.Fuentes cercanas a la familia han confirmado al diario ABC que el actor falleció a última hora de la noche del jueves. La viuda, Consuelo Vivares, no ha podido hacer declaraciones, según han declarado a abcdesevilla.es fuentes cercanas a la familia, por encontrase "muy afectada" en estos momentos. Juan Sánchez encarnó uno de los personajes que marcaron la infancia de la generación que hoy ronda los 25-30 años: el de "Chema, el panadero", en la recordada serie infantil "Barrio Sésamo". Sánchez participó en esta etapa del programa entre los años 1983 y 1987, en la franja vespertina de TVE 1. Aquella edición de "Barrio Sésamo" tomó el relevo de "La Cometa Blanca", y luego fue sustituida por "Los Mundos de Yupi. Sánchez estaba casado con otra actriz, Chelo Vivares, que encarnaba en el interior de un enorme peluche al personaje más popular de aquella barriada: el erizo "Espinete". Además de este papel que le dio tanta fama, Juan Ramón era un reconocido actor de teatro. Junto a su mujer también formó un grupo musical en los 70: "Red de San Luis", etapa en la que ambos se conocieron. Sánchez era bajista en aquella formación, que ganó el Festival de Sopot en Polonia. En los últimos años, la actividad profesional del actor se centró en la regencia de una pequeña sala de teatro en Madrid, que adquirió junto a su compañía: "Sala Tribueñe", donde se han programado recientemente obras como la trilojía de Valle Inclán: "Retablo de la lujuria, la avaricia y la muerte". En estos momentos esa sala programa la obra "Por los ojos de Raquel Meyer", donde Sánchez estaba encargado de la luz y el sonido. La protagonista de la obra es Chelo Vivares. Además de la de actor, tenía un gran pasión: la pintura. Exponía habitualmente en la Fundación Argos, de El Escorial y además era monitor de un grupo de alumnos de etnia gitana en el Pozo del Tío Raimundo, actividad que ejercía altruistamente.
FONT: ABC

dilluns, d’abril 14, 2008

 

007...


La gran triomfadora de l'última edició dels Grammy, Amy Winehouse, ha seduït els productors del nou film de l'espia James Bond. La cantant anglesa interpretarà la cançó principal de la pròxima entrega de 007, Quantum of solace, protagonitzada per Daniel Craig, que està previst que s'estreni al novembre. Així que Winehouse serà noia Bond sense deixar de ser ella mateixa ni ajustar-se als cànons d'aquelles belleses que solen acompanyar el seductor agent. Malgrat que molta gent pensa que la cantant de 24 anys no donaria la talla perquè està molt prima, tal com demostren unes fotografies recents fetes als estudis de Londres on està gravant la nova peça.

 

FOFITO...

AVUI A LA SEXTA 00:00:

divendres, d’abril 11, 2008

 

SILENCI...

El gran David Shiner:

 

EL GRAN CHARLIE RIVEL...

UN CLÀSSIC:
(atenció al tiu que passa per darrere la presentadora)

dijous, d’abril 10, 2008

 

FALS...


El president de la comissió econòmica del FC Barcelona, Xavier Sala i Martín, ha posat en un compromís Joan Laporta. En unes declaracions a Catalunya Ràdio, Sala i Martín pretenia defensar el president, però ha acabat reconeixent que hi ha falsedat en els comunicats mèdics del club.Ha assegurat que el Barça té jugadors "apartats" i "aïllats" de l'equip, i ha afegit que això s'ha disfressat amb lesions. Sala i Martín no ha donat els noms, però ha deixat entendre que són els jugadors que se'n van de "farra" i que acostumen a entrenar-se menys que la resta de futbolistes.Sala i Martín ha volgut deixar clar que "no tots els jugadors un cop tenen diners i dones deixen de treballar". "Hi ha milers i milers d'esportistes a tot el món, inclosos aquests que ara estan fent el gandul, que en altres moments, quan tenien calés i tenien també dones, treballaven", ha afirmat. "És injust dir que el senyor Laporta no està fent res. Fixeu-vos que aquests senyors que figura que no treballen, que figura que no estan fent res, fa bastantes setmanes que no juguen, fa bastantes setmanes que estan apartats; i disfressen que hi ha lesions i tal, però aquests senyors estan apartats i s'està intentant aïllar-los de la resta de l'equip. Per tant no siguem injustos", ha afegit Xavier Sala i Martín.

dimecres, d’abril 09, 2008

 

25 ANYS...

Després d'un quart de segle exhibint infinitat de propostes multidisciplinars, la Marató de l'Espectacle s'acomiada enguany dels escenaris amb una edició en la que hi ha prevista la presència de més de 70 companyies. La manca de suport institucional i la desmotivació de l'organització són els motius que han esgrimit els organitzadors per acomiadar un certamen consagrat com un petit tast anual de diferents companyies. Els pròxims dies 6 i 7 de juny, la Marató obrirà amb un concert gratuït a partir de les 21h. Un cop finalitzat cada concert, es donarà pas a una intensa activitat artística entre la que destaca la presència de Sol Picó, Cesc Gelabert, la companyia Mal Pelo, Nats Nus, Raravis, Lanónima Imperial, Desastrosus Cirkus, Accidents Polipoètics o Paloq'sea. El teatre, el circ, la dansa, la música i les varietats seran les protagonistes al Mercat de les Flors per dir adéu a la Marató.

dimarts, d’abril 08, 2008

 

FORÇA BARÇA...


dilluns, d’abril 07, 2008

 

GRAN CAYE...


 

EN RISTO...


divendres, d’abril 04, 2008

 

L'OBRIDOR...



 

GENIAL...

Si no fos perquè sóc optimista diria que cada vegada hi ha més pessimistes en aquest món!

DIJOUS (22h) AL TETRENEU (C/Terol,26. T/93 285 37 12)
DIVENDRES (21h) I DISSABTES (19H) A LA SALA CINCOMONOS (C/Concell de cent, 283 T/93 451 74 15)
Col·laboració en el guió i la direcció: Paco Mir

dijous, d’abril 03, 2008

 

GRAN CONCERT...

ANTÒNIA FONT AL LICEU...

dimecres, d’abril 02, 2008

 

OT CÀSTING...

TOT UN PERSONATGE...

 

COBARDES...


dimarts, d’abril 01, 2008

 

GRAN PROPOSTA...

Cia. Montalvo - Hervieu
La Bossa Fataka de Rameau
L'últim espectacle per a infants de la prestigiosa companyia francesa Montalvo -Hervieu. Un espectacle molt visual, amb imatges tecnològiques que ens endinsa al món irreal i meravellós dels mags, de les metamorfosis, disfresses i transformacions. Un retrat alegre del compositor Rameau i les faules de Fontaine.

MERCAT DE LES FLORS
Preu: 7 €
HORARIS
funcions públic familiar
dv 4 d'abril a les 21 h
ds 5 d'abril a les 17:30 h
dm 6 d'abril a les 12 h
ds 12 d’abril a les 17:30 h
Coreografia José Montalvo, Dominique Hervieu
Escenografia i concepció vídeo José Montalvo
Vestuari Dominique Hervieu
Música Jean-Philippe Rameau
Creacions sonores Catherine Lagarde
Producció Centre Chorégraphique National de Créteil et du Val-de-Marne/Compagnie Montalvo-Hervieu

 

UN GENI...


 

DOCTOR WHO...


This page is powered by Blogger. Isn't yours?