Blocs Terrassencs - terrassa.com PREN-T'HO COM VULGUIS: de desembre 2008

dimarts, de desembre 23, 2008

 

2 DE GENER 2009...

“TOTS HI SORTIREM GUANYANT" aquest és el lema de la marató solidària de la Ràdio Municipal de Terrassa, amb l'objectiu de recollir joguines per a nens i nenes de tot Catalunya. Aquesta marató es fa en col·laboració amb la campanya que Creu Roja que duu a terme des de fa molts anys a la nostra ciutat, amb l'objectiu que tots els infants tinguin la seva joguina la nit de Reis.
Aquest programa especial, que arriba a la setena edició, té una durada de 10 hores ininterrompudes, amb participació de tots els treballadors de la ràdio municipal de Terrassa i Canal Terrassa tv i evidenment dels ciutadans i les entitats solidàries, que que fan realitat aquesta crida desinteressada.
L'únic requisit que es demana és que siguin joguines noves i que no estiguin embolicades, de manera que, a partir de la carta que els nens i nenes han escrit, es puguin personalitzar els regals. D'aquesta manera, col·laborem un any més amb la campanya que organitza Creu Roja per tal que els infants pocs recursos, puguin també tenir el seu regal de reis.

DIA: 2 DE GENER 2009
HORA : DE 10:00 A 20:00
EMISSORA: NOUCINC.2RÀDIO LA MUNICIPAL DE TERRASSA (95.2fm)

 

LA FELICITAT DE FELICIANO...


divendres, de desembre 19, 2008

 

ROWAN ATKINSON...




dijous, de desembre 18, 2008

 

GEMMA...


 

MÉS HUMET...



dimecres, de desembre 17, 2008

 

CONCERT-HOMENATGE JOAN BAPTISTE HUMET...



dissabte, de desembre 13, 2008

 

JA SURT EL SOL...

LA MARATÓ DE TV3, DIUMENGE 14 "CONTRA LES MALALTIES MENTALS GREUS"


dimecres, de desembre 10, 2008

 

QUE NO ET PRENGUI EL PÈL...


 

QUINA LOTERIA...

Aquesta cançó "Freeze My Senses", és la BSO de l'anunci de la Lotería de Nadal, va ser descoberta de casualitat al You Tube. El seu autor Lionel Neykov a cobrat 20.000 dolars. (uns 18.000 euros)

dimarts, de desembre 09, 2008

 

ADÉU SCHUSTER...

L'entrenador del Reial Madrid, Bernd Schuster, ha estat destituït per la direcció del club blanc, que l'ha substituït per Juande Ramos, exentrenador del Barça B, el Lleida, l'Espanyol, el Rayo Vallecano, el Sevilla i el Tottenham. L'ara ja nou tècnic del Reial Madrid ha assegurat en roda de premsa que se sent molt "il·lusionat" per afrontar el repte. Ramos ha firmat un contracte fins a final de temporada amb possibilitat de ser renovat un any més.El cessament de Schuster es produeix després de l'última derrota a la Lliga contra el Sevilla al Bernabéu per 3 a 4 i després que declarés que "no és possible guanyar" al Camp Nou en el clàssic que es jugarà dissabte. El Reial Madrid va fitxar el tècnic alemany el juliol del 2007.El director esportiu del Reial Madrid, Pedja Mijatovic, però, no ha volgut justificar la destitució de Schuster "només" per l'últim partit i les declaracions sobre el Barça. A diferència de Schuster, Ramos ha assegurat que el Reial Madrid "té suficient entitat, prestigi i categoria per no renunciar a la victòria en qualsevol estadi del món".Juande Ramos es farà càrrec de l'equip des d'aquesta mateixa tarda, en què dirigirà el seu primer entrenament amb el conjunt blanc. Demà seurà a la banqueta madrilenya en el partit de la Lliga de Campions que jugarà davant el Zenit de San Petersburg.

 

A LA LLUNA...


www.Tu.tv


dilluns, de desembre 08, 2008

 

RAFA-EL...




 

FEVER...


divendres, de desembre 05, 2008

 

DALÍPAUSE...


dimecres, de desembre 03, 2008

 

UN GRAN INVENT...


dimarts, de desembre 02, 2008

 

FOTOCÒPIA...


 

PURA MÀGIA...


dilluns, de desembre 01, 2008

 

ADÉU,...




Joan Baptista Humet ha mort aquesta passada nit a l’edat de 58 anys. Fa només un any i mig li van diagnosticar un càncer d’estómac contra el que ha lluitat infructuosament fins aquest cap de setmana. De la seva malaltia se’n va tenir coneixement fa poques setmanes. Va ser llavors quan els seus companys de professió van decidir organitzar-li un concert d’homenatge al que, malauradament, no podrà assistir. Serà el 16 de desembre, al Teatre Nacional de Catalunya i amb la participació d’una vintena de grans cantautors i músics catalans.Joan Baptista Humet va néixer a Navarrés el 1950 però poc després es va traslladar a Terrassa amb els seus pares. Tot i haver començat els estudis d’arquitectura, aviat va redreçar la seva carrera per dedicar-se a la música. Als 18 anys va cantar per primera vegada a Terrassa amb Joan Manel Serrat. Anys després va actuar com a teloner de Lluís Llach i no va ser fins el 1970 quan va signar el seu primer contracte discogràfic amb l’obra “Fulls”. El primer disc en castellà es va dir “Diálogos”, al que va seguir “Aires de cemento”. Més tard i en català, va signar “Fins que el silenci ve” i després “Hay que vivir” i “Sólo bajé a comprar tabaco”, el seu darrer treball.El cementiri barceloní de Les Corts acull la capella ardent de Joan Baptista Humet que serà enterrat aquest dimecres i per exprés desig de l’artista al seu poble natal.
font: www.e-newsterrassa.com

This page is powered by Blogger. Isn't yours?