Blocs Terrassencs - terrassa.com PREN-T'HO COM VULGUIS: de març 2008

dilluns, de març 31, 2008

 

EL CUNÍ DE L'ANY...


 

UN CRACK...


La Generalitat ha disposat al Palau Marc de Barcelona, seu del departament de Cultura, una capella ardent que s'obrirà demà perquè la ciutadania que ho desitgi pugui donar el seu últim adéu a Salvador Escamilla, mort aquest migdia a Barcelona. La capella ardent per acomiadar el locutor de ràdio, presentador televisiu i promotor de la Nova Cançó, de 77 anys, s'obrirà aquest dilluns a les 10 hores. Fins a les 20 hores la ciutadania podrà acomiadar-se del popular comunicador Salvador Escamilla, mort aquest migdia a Barcelona, segons que ha informat David Escamilla, fill del popular comunicador. Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya per la seva labor de promoció de la cultura catalana, Escamilla (Barcelona 1931) serà objecte d'un funeral obert al públic dimarts a les 9 del matí al tanatori de les Corts de Barcelona. L'enterrament, de caràcter privat, tindrà lloc al cementiri de Sant Pol de Mar, ciutat costanera barcelonina molt vinculada a la família, segons les mateixes fonts.
EL GRAN SALVADOR ESCAMILLA!!!





divendres, de març 28, 2008

 

CLUB REGINA...

CLUB REGINA MONÒLEGS AL CENTRE CULTURAL EL SOCIAL DISSABTE 29 DE MARÇ A PARTIR DE LES 22:00 AMB: PEP PLA, MONTSE SALA, QUOLLUNAKA,XEVI GÓMEZ I L'EQUIP ARTÍSTIC DEL SOCIAL, DIRIGIT PER: ORIOL CARRERAS I KIKE KERA.
NO TÉ RES A VEURE...PERÒ FA GRÀCIA, NO?

 

TNC...


 

CHIKI CHIKI+DUSTIN...


dijous, de març 27, 2008

 

LOVE BOAT...


dimecres, de març 26, 2008

 

HOMENATGE A TEQUILA...

CARLOS TARQUE+ARIEL ROT+DANI NELO

 

TORNA TEQUILA...


Considerats gairebé uns pioners del rock en castellà, la banda hispano-argentina Tequila ha anunciat aquest dimecres la seva tornada als escenaris amb una gira que començarà el pròxim 6 de juliol al Bilbao BBK Live Festival 08. Després de 25 anys allunyats dels escenaris i dedicats a projectes personals, els components originals de la formació, Alejo Stivel, Ariel Rot i Felipe Lipe, reben al guitarrista Josu García (La Tercera República) i al bateria Daniel Griffin per afrontar aquesta nova etapa. El grup Tequila va estar actiu entre els anys 1977-1982 deixant himnes com ¡Salta!, Rock and roll en la plaza del pueblo o Dime que me quieres. El mes de juliol començarà una gira en la que en principi tenen previstos una dotzena de concerts per tot l'Estat espanyol.

 

EL FARY...


 

LAXANT...

Lax'n Busto presentarà avui el seu darrer disc, Re-lax a l'Auditori de Barcelona on també interpretarà cançons que no sol tocar.

Segons el bateria del grup, Jimmy Piñol, l'actuació promet ser "més tranquil·la" que les dels anys 90 per la ubicació i per la veterania del grup. Sobre la incorporació d'una nova veu al grup, la de Salva Racero, el bateria va destacar que "aquest era precisament el risc de Re-lax, però que l'adaptació ha estat "ràpida i fàcil" i alhora ha resultat ser una experiència "enriquidora i positiva".

 

VERSIÓ OFICIAL...


 

EL GRAN MEAT LOVE...


 

SURREALISME...

THE ROCKY HORROR SHOW:


dimarts, de març 25, 2008

 

PROMOCIÓ...


dimarts, de març 18, 2008

 

EL BUS...

El futur museu de la mobilitat i el transport de Barcelona, encara pendent de trobar una seu definitiva, engruixirà el pròxim 29 de març la seva col.lecció de vehicles històrics. Aquell dia circularà per última vegada el Tombbus, una línia d'autobusos d'"alt estànding", com se la va qualificar en el moment de la seva creació, el 1991, l'efímera vida dels quals arriba a la fi per falta de clients.Aquesta iniciativa, a cavall entre el bus turístic i les limusines, ha ofert durant 17 anys un servei regular de dilluns a dissabte entre la plaça de Catalunya i la de Pius XII, amb els edificis modernistes i els comerços de luxe ubicats al llarg del passeig de Gràcia i de la Diagonal com a fil conductor. I tot plegat complementat amb les màximes comoditats durant el desplaçament, com per exemple seients de pell, llums indirectes, revestiments interiors de fusta, música ambiental i insonorització amb l'exterior.Ni el preu (1,50 euros per viatge, per 1,30 euros de les altres línies), ni la ruta, ni el concepte l'han fet atractiu als usuaris habituals del bus. I menys encara quan el 2001 es va crear la xarxa integrada de transport públic, en la qual, com és lògic, no va ser inclòs el servei. L'empresa que el gestiona, Transportes Ciudad Condal, va xifrar la pèrdua de passatge en un 35%. Un descens accentuat per l'auge dels busos turístics. La companyia, participada pel grup Sarbus i per TMB, gestiona a Barcelona altres línies alternatives com l'Aerobús, on aniran els 18 treballadors del Tombbus.

 

PUBLI...


dissabte, de març 15, 2008

 

ESTAMPATS...

ràdio La Colifata:(més de 4 milions d'oients)

divendres, de març 14, 2008

 

PUBLICITAT...


 

RIHANNA...


 

LA VIDA DEL MUSICAL...


 

L...


www.Tu.tv

 

BRUTAL...


www.Tu.tv

dijous, de març 13, 2008

 

JA SÓC AQUÍ...

La Comunitat de Madrid reconvertirà un cèntric institut de Madrid en l'escola pública Josep Tarradellas que va prometre la presidenta, Esperanza Aguirre, a Lleida. L'escola pot posar-se en funcionament el pròxim curs si hi ha inscripcions suficients.La capacitat d'aquest centre és de 650 alumnes, encara que actualment en té 65. Oferirà Educació Infantil de 3 a 6 anys i Primària fins el sisè curs. Segons ha informat la consellera madrilenya d'Educació, Lucía Figar, la llengua vehicular serà el català, però no ha precisat quines matèries seran en castellà. La consellera no creu que hi hagi problemes per trobar professors amb coneixements de català a Madrid, tot i que no descarta arribar a acords amb la Generalitat per aportar-los si fos necessari.

 

WILSON...

Amics, familiars i antics companys de militància han acomiadat aquesta tarda, a l'església de la Virgen Blanca de Vitòria, Iñaki Pérez Beotegui, Wilson, un dels membres del comando Txikia que van encapçalar el 1973 l'anomenada operació Ogre, que va culminar amb l'assassinat del president del govern espanyol i mà dreta de Franco Luis Carrero Blanco. Wilson va morir ahir d'un càncer, als 60 anys.Al llarg de la història d'ETA, va tenir un protagonisme destacat tant en l'execució com en els preparatius del pla per segrestar Carrero Blanco com a primera opció o, si no, assassinar-lo. El pla es va engegar a finals de 1972, quan un contacte d'ETA va citar Wilson i José Miguel Beñaran Ordeñana, Argala, a l'Hotel Mindanao de Madrid per informar-los de detalls de la vida quotidiana de Carrero que el feien molt accessible en cas de preveure'n un segrest.Tal com ha quedat històricament documentat en el llibre Operación Ogro de Julen Agirre -pseudònim d'Eva Forest, morta fa poc- i en la pel·lícula homònima de Gillo Pontecorvo, quan Carrero va ser ascendit a president es van modificar els plans de l'organització de segrest per intercanviar presos i se'n va aprovar l'assassinat, que es va produir el 20 de desembre de 1973.Amb el trencament d'ETA, Wilson va quedar enquadrat a la branca polimili i va ser cap de comandos especials, fins que va ser detingut a Barcelona el 30 de juliol de 1975, amb Juan Paredes Manot, Txiki. El famós talp Mikel Lejarza Eguia, El Lobo, infiltrat de la policia a l'organització armada, els va delatar. Wilson va passar dos anys a la presó i va ser deportat a Noruega amb dirigents d'aleshores com ara Mario Onaindia i Teo Uriarte.

 

VISCA EL CIRC CATALÀ...

Dignificació i professionalització són les dues paraules que més s'han escoltat al llarg de la presentació del Pla Integral del Circ aquest dimecres al matí en roda de premsa. El conseller de Cultura i Mitjans, Joan Manel Tresserras, i el president de l' l'Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC), Jordi Juanet (Boni), han donat a conèixer els eixos bàsic d'un acord que neix per impulsar la formació, la creació, la difusió, la producció i projecció internacional del circ català. Entre les mesures més significatives destaca l'impuls de la Xarxa de Ciutats Amigues del Circ i la creació d'un centre de permanent d'assaig i formació que s'ubicarà a partir del mes de juliol en dues carpes situades sota la Placa Fotovoltaica del Parc del Fòrum de Barcelona. En un futur també es preveu la creació d'un circ estable a la capital catalana i el foment de la producció i coproducció de circ als grans equipaments i centres territorials catalans. El pressupost del pla de millora de la situació del sector per a aquest 2008 ascendeix a 2,4 milions d'euros, un 50% més que el 2007. El sector del circ disposa des d'aquest dimecres d'un Pla Integral que neix amb la voluntat de dignificar i professionalitzar el circ català. Després de més d'un any treballant en la seva redacció l'Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC) i el Departament de Cultura i Mitjans de la Generalitat han donat a conèixer avui els trets més significatius d'aquest acord.Ambdues parts han ressaltat en roda de premsa la importància d'aquest conveni, que arriba després d'alguns dels problemes que ha tingut el sector en un passat recent. El president de l'APCC, Jordi Juanet, ha definit l'acord com un "moment històric per al sector", tot i advertint que "això no ha fet més que començar" i que queda molta feina per fer. El portaveu de l'associació, Jordi Jané, ha destacat la importància del document per tal que les generacions futures no pateixin les dificultats que ha patit la seva generació. Amb tot, i segons les paraules del conseller Tresserras es tracta d'un llarg procés "que no només es resol amb un paper".

dimecres, de març 12, 2008

 

TRUCADA ZP...


 

ELVIS VIU...



dimarts, de març 11, 2008

 

UNA MICA DE TOT...


www.Tu.tv

 

MOMENT FAMA...


 

NICHOLAS CAGE...

...o no:

 

ALLO ALLO...

ABANS:

ARA:

dilluns, de març 10, 2008

 

SENTIT DE L'HUMOR...


divendres, de març 07, 2008

 

ADÉU PEP MARTÍNEZ...

2-3-2008)

El 2 de març va morir l'actor PEP MARTÍNEZ, l'inoblidable PATRICK de FLOR DE NIT, després d'uns mesos de malaltia que va mantenir en completa discreció. PEP MARTÍNEZ, de 49 anys, va debutar al teatre professional de la mà de JOSEP M. FLOTATS en el famós muntatge de "CYRANO DE BERGERAC", i amb aquesta companyia va actuar a "EL DESPERTAR DE LA PRIMAVERA" i "LORENZACCIO". Amb Dagoll Dagom va introduir-se al teatre musical i va desenvolupar una faceta de cantant de veu emotiva i ben timbrada. Posteriorment a això, va intervenir a l'espectacle que va inaugurar el TNC, "ÀNGELS A AMÈRICA" sota la direcció de Flotats.Paral.lelament a la seva vocació d'actor, PEP MARTÍNEZ va exercir la seva carrera de medecina que, els darrers anys l'havia apartat del teatre. Com a metge va treballar a Madrid, a Barcelona i a Palma de Mallorca.

No oblidarem la seva impressionant mirada i el seu somriure ingenu i tímid.
Dagoll Dagom


 

SORPRESA...


dijous, de març 06, 2008

 

ESO...


 

NOVA SECCIÓ...

DEMÀ AL "PREN-T'HO COM VULGUIS" PRESENTEM NOVA SECCIÓ, "MÍTIQUES SÈRIES MÍTIQUES" AMB VERANO AZUL D'INICI:


dimecres, de març 05, 2008

 

NOVA SENSACIÓ...

MARIE DIGBY " STUPID FOR YOU"

 

LA BÈSTIA D'EN PEP...

El Teatre Nacional de Catalunya (TNC) acollirà una altra obra de Luigi Pirandello, aquest cop sota la direcció de Pep Pla. Després de la bona acollida en la temporada 1999-2000 amb Els gegants de la muntanya, aquest mateix teatre ha apostat per un altre text del Premi Nobel de Literatura de l'any 1934, que porta per títol L'home, la bèstia i la virtut amb la traducció de Josep Maria Fulquet. Es tracta d'una comèdia que parla sobre les convencions i la hipocresia de la societat, amb apunt "àcids" i "intel·ligents", segons ha explicat aquest dimarts el seu director. El muntatge és una coproducció del TNC i el Centre d'Arts Escèniques de Terrassa, on es va estrenar, i ara es podrà veure a la Sala Petita des del 27 de març al 27 d'abril. Pirandello és autor de textos com Sis personatges en busca d'autor o Així és, si així us ho sembla, entre d'altres.

 

M'havien donat 48 h de vida...

TORNA PACO MORAN:"Estic fenomenal i tinc molta il·lusió per tornar. A més, celebro 50 anys a escena, són les meves noces d’or al teatre. Són anys, eh? Ja em començava a enyorar. Ara, ja saps que diuen que si als 60 anys no et fa mal res... és que estàs mort. I el paper de mort no m’agrada, té moltes pauses! Has de tenir algun doloret, mal a la panxa. Si no... cachis la mar, malament"
Paco Moran tornarà a l'abril al Condal amb una comèdia feta a mida per Pau Miró.

dimarts, de març 04, 2008

 

PER FLIPAR...




 

CLAPÉS TV...

La 1 ha adquirido los derechos del programa “8 out of 10 Cats” (8 de cada 10 gatos), veterano magacín de actualidad y humor emitido en la televisión británica Channel 4 desde hace varias temporadas. La cadena pública lo estrenará esta primavera en horario de late-night. Según ha podido saber Vertele.com, la versión española se titulará "9 de cada 10 dentistas" y estará conducida por el humorista catalán Toni Clapés.
font: vertele
Ja tocava, força Toni!!!

 

HOLA RAFFAELLA...

La incombustible Raffaella Carrá, una de les icones de la dècada dels 70, presentarà dissabte que ve a TVE-1 la gala Salvemos Eurovisión, d'on sortirà el representant de la tele estatal en el festival. Carrá, que curiosament no ha participat mai en el veterà certamen, donarà pas als 10 finalistes que opten a anar a Belgrad, el dia 24 de maig.La decisió de qui estarà en el certamen la prendran els teleespectadors a través de trucades telefòniques i missatges SMS. Pel plató hi passaran Rodolfo Chikilicuatre, La Casa Azul, Arkaitz, Coral i Bizarre, els cinc elegits pels internautes. A més, també actuaran Lorena C, Innata, Marzok Mangui, Ell-as i D-Vine, que van ser escollits per un jurat de TVE, després d'un procés no exempt de polèmica a causa de l'emissió de vots fraudulents.

 

1,2,3 SALVATS...


dilluns, de març 03, 2008

 

SEX PISTOLS...

El Festival Summercase 2008, que se celebrarà simultàniament a Barcelona i Madrid el 18 i 19 de juliol, tindrà com a cap de cartell els anglesos Sex Pistols, segons ha avançat l'organització.A Barcelona els concerts es faran al Parc del Fòrum, i a Madrid, a Boadilla del Monte. Altres artistes confirmats són The Breeders, CSS, Foals, Kings of Leon, The Long Blondes, Los Campesinos!, M.I.A, Maximo Park, Mystery Jets, Pete & The Pirates, Sons & Daughters, The Stranglers i The Verve.El preu de l'abonament és de 95 euros i també es pot comprar en uns packs que inclouen l'entrada per a altres festivals.

dissabte, de març 01, 2008

 

JAVIER BARDEM...


This page is powered by Blogger. Isn't yours?