Blocs Terrassencs - terrassa.com PREN-T'HO COM VULGUIS: de setembre 2007

dijous, de setembre 20, 2007

 

EM CASO...

17:30 A LA CATEDRAL DEL ST ESPERIT I....HASTA AQUI PUEDO LEER!!!!
ENS RETROBEM A L'OCTUBRE!!!
pd: a partir del 8 d'actubre torna el "pren-t'ho" de 10 a 13 de dilluns a divendres

 

EL GRAN QUIM VILA...

QUE NO SURTI D'AQUÍ:

 

EN RAMBO IV...

(atenció al guió):

 

MOSAIC...


Orange - Planet
Uploaded by tvspot

 

JA SÓC AQUÍ...

L'any 1977 va ser un any decisiu per a la recuperació de les llibertats democràtiques a Catalunya. Un 15 de juny d'ara fa 30 anys es van celebrar les primeres eleccions democràtiques després de la dictadura franquista i quatre mesos més tard Josep Tarradellas, president de la Generalitat en l'exili, tornava a la Plaça Sant Jaume per a pronunciar aquell "Ciutadans de Catalunya, ja sóc aquí!". Tres dècades més tard aquesta el plural d'aquesta frase penja de la façana del Palau Robert de Barcelona per anunciar l'exposició Ja som aquí! Memòria d'EFE en la qual la prestigiosa agència de notícies exposa el seu arxiu gràfic d'aquell 1977. El camí cap a la recuperació de les institucions i l'autogovern català constitueixen l'element central d'aquesta mostra, que es pot visitar de manera gratuïta des d'aquest dimecres i fins el 2 de desembre.
font: la malla

 

ADÉU MOU...

L'entrenador José Mourinho ja no és l'entrenador el club londinenc Chelsea, segons ha informat avui el mateix equip en un concís comunicat en la seva pàgina web. Amb una sola línia, el club explica que les dues parts van decidir avui "separar-se de mutu acord". Tot i això, la cadena britànica BBC va informar anteriorment que l'entrenador havia enviat missatges de text a diversos jugadors clau de l'equip per comunicar-los la seva decisió de renunciar. A més, la mateixa cadena assegura que la junta directiva del Chelsea va estar reunida d'emergència fins a ben entrada la nit d'ahir i que el propietari del club, Roman Abramóvitx, hauria acceptat pagar la summa necessària perquè Mourinho se'n vagi, tot i restar-li tres anys de contracte.
font: l'Avui

dimecres, de setembre 19, 2007

 

CAOS...


Intersection_at_Hanoi_Vietnam_
Uploaded by alexandre-s

 

EN FOSTER...

El reconegut arquitecte britànic Norman Foster serà l'encarregat de remodelar el Camp Nou, segons ha informat Catalunya Informació.El projecte de Foster, pressupostat en 300 milions d'euros ha resultat guanyador d'un concurs al qual s'hi havien presentat deu propostes. La maqueta del projecte serà presentada oficialment aquest dissabte, en el marc del partit entre el Barça i el Sevilla.Autor entre d'altres, d'icones arquitectòniques com la Torre de Collserola, el Viaducte de Millau i l'edifici Gherkin de Londres, Foster ha treballat també en un altre reeixit projecte d'àmbit esportiu, la construcció del nou estadi de Wembley.
font:l'Avui
TEMPS ERA TEMPS:

 

CARÍCIES...

La marca Wilkinson ha llançat una original campanya publicitària que emula un videojoc en què un nadó i el seu pare lluiten per aconseguir els carícies de la mare.Segons l'argument de l'anunci, amb les fulles d'afaitar de l'esmentada marca, els pares aconsegueixen un afaitat perfecte i mantenen el cutis tan suau com la pell d'un nadó.La criatura, enfurismada per les carícies que la seva mare li brinda afectuosament al seu pare després que s'hagi afaitat, es comença a entrenar per batre's en duel amb el seu progenitor. ¿Qui guanyarà la lluita?
Font: El Periódico


Wilkinson - Fight for Kisses
Uploaded by tvspot

dimarts, de setembre 18, 2007

 

MAL ROTLLO...

Pequín.- Un xinès de 30 anys ha mort a la ciutat de Canton, al sud de la Xina, després de passar-se tres dies seguits jugant per internet en un cibercafè, segons ha informat el diari Beijing News.El fet ha passat aquest cap de setmana, quan l'home s'ha desplomat davant de l'ordinador al qual feia tres dies que estava connectat sense interrupció i ha mort abans d'arribar a l'hospital.Segons fonts mèdiques, la causa de la mort ha estat possiblement una afecció cardíaca provocada per les llargues hores davant la computadora.L'addicció a internet, sobretot entre els joves, s'ha convertit en una de les grans preocupacions del Govern del país, segon del món en nombre d'internautes, amb 163 milions, només darrere dels EUA.Entre les mesures adoptades per frenar el problema, Pequín ha prohibit l'obertura de nous cibercafès aquest any i ha creat diversos centres de "desintoxicació" per a addictes a la xarxa.
Font: El Periódico/Agències

dilluns, de setembre 17, 2007

 

PEDASO ENTREPÀ...

Terol.- Els veïns de Terol s'han menjat avui un entrepà de pernil de 300 metres, del qual es van tallar unes 11.000 racions, amb motiu de la celebració de la 23a Fira i Festa del Pernil de Terol.L'entrepà gegant s'ha convertit en una de les principals atraccions d'aquesta fira, que té com a objectius promoure el consum de pernil entre les famílies, fonamentalment els joves, i ressaltar les seves propietats nutritives.Per a l'elaboració de l'entrepà, s'han filetejat 60 pernils de la Denominació d'Origen Pernil de Terol i s'han repartit entre els assistents prop de 1.100 quilos de cañada (pa d'oli típic de la terra).El repartiment de les racions s'ha efectuat després de la lectura del pregó de la Fira, que aquest any ha anat a càrrec de l'home del temps d'Antena 3 Televisión, Roberto Brasero, que ha destacat que les baixes temperatures que registra Terol són molt bones per al curat del pernil.En el repartiment de les racions hi han participat l'alcalde de Terol, Miguel Ferrer, el president del Consell Regulador de la DO Pernil de Terol, Enrique Bayona, els consellers d'Agricultura, Gonzalo Argilé, i de Presidència del Govern aragonès, Javier Velasco, i el president de la Diputació, Antonio Arrufat. L'entrepà gegant és fruit de la col·laboració del Consell Regulador de la DO Pernil de Terol i l'Associació Provincial de Forners.La Fira del Pernil de Terol, que compta amb un pressupost de 90.000 euros, inclou nombroses activitats, degustacions, cursos de tast de pernil, i concursos de talladors i tapes. Dintre de la fira, en què s'entregarà el Premi de Qualitat de la Denominació a l'empresa Alto Mijares, s'inclou una multitudinària concentració motard.

Font: EFE


 

EN PUJADÓ...


La Fundació Teatre Romea homenatja aquest dilluns a la nit el poeta i prosista català Agustí Bartra quan es compleixen 25 anys de la seva mort. L'actor Lluís Soler protagonitza l'espectacle Agustí Bartra. Entre l'exili i el retorn, un repàs a la vida i l'obra d'aquest autor, exiliat un cop acabada la Guerra Civil espanyola. La peça compta amb música en directe a càrrec de Miquel Pujadó, que ha musicat alguns poemes de l'autor barceloní. Es tracta d'una barreja entre lectura dramatitzada, teatre i recital de música que només es podrà veure en funció única aquesta nit a Barcelona. Després girarà per Viladecans i Terrassa.


 

FLOTATS STALIN...

Flotats. Stalin. Setembre 2007. Estrena mundial. Amb aquesta contundència, banderoles penjades per la ciutat avisen d’un esdeveniment que sobrepassa l’àmbit teatral: el retorn de Josep Maria Flotats als escenaris de la seva ciutat –“al Tívoli, que sempre m’ha acollit”– dimarts que ve, amb Stalin, un espectacle en català que dirigeix i protagonitza ell mateix, i que comparteix amb Carme Contreras, Pere Eugeni Font, Pepa Arenós, Pep Sais, Francesc Pujol i els russos Vladímir Lukin i Aleksandr Korotkov, “un parell d’indígenes que hi queden tan bé, toquen l’acordió i altres sorpreses”, insinua Flotats. L’estrena és mundial i indiscutible. L’autor, Marc Dugain, va enviar a Flotats el manuscrit inèdit amb el primer capítol de la novel·la que estava escrivint, Une exécution ordinaire, per demanar-li l’opinió. El volum descriu en tres capítols el passat recent de l’URSS i, aquest primer, se centra en l’estada de Stalin a Geòrgia. A Flotats el va apassionar tant que, sense dir-ho a ningú, va tirar pel dret i va fer-ne l’adaptació teatral. “Em va arribar a finals de juny del 2006 i em vaig passar l’estiu treballant-hi. A tothom que em trucava li deia que era de vacances molt lluny, per poder-m’hi dedicar!”. El més sorprès va ser Dugain, que es va trobar amb el text a punt per al teatre, amb el savoir faire de Flotats. En va quedar tan entusiasmat que ell mateix n’està preparant ara una versió per al cinema.

divendres, de setembre 14, 2007

 

FELICITATS???...

El món recorda avui l’elegància eterna de la divina Grace Kelly, morta en un inexplicable accident fa exactament 25 anys en la mateixa carretera on un dia havia fet pícnic amb Cary Grant a 'Atrapa a un ladrón'

 

EL PORCOVELLA...

Buenos Aires.- Una finca del nord-est de l'Argentina té entre els seus habitants un estrany porc, amb un pelatge que s'assembla al de les ovelles. L'animal ha de ser esquilat almenys una vegada a l'any perquè no tingui massa calor, segons ha revelat avui la premsa local.El porc, la llana del qual és de color de coure, té un any i s'està criant en una finca als afores de la ciutat d'Esquina, província de Corrientes, 600 quilòmetres al nord-est de Buenos Aires."Si no ho veig, no ho crec", ha dit el cap de Bromatologia d'Esquina, Héctor Rebechisi, en declaracions a la web Corrientes Noticias. Després d'examinar el porc Rebechisi el va qualificar de "capritx de la naturalesa".L'expert ha desestimat la possibilitat que l'animal sigui un encreuament entre un porc i una ovella, com es va especular en un principi. "És impossible que es reprodueixin animals de diferents espècies com els ovins i porcins", ha afirmat el cap de Bromatologia.L'animal és esquilat una vegada a l'any quan comença l'estiu austral perquè el seu pelatge, de color marró fosc, li provoca molta calor, ha explicat a la premsa l'amo del porc.
Font: EFE

dijous, de setembre 13, 2007

 

MÀGIA...

la màgia a la publicitat:

un crack de la màgia:

la màgia del cine...?

dimecres, de setembre 12, 2007

 

YAHOO A SOPAAAAAAAAAAR...

Tijuana (Mèxic).- Un nen mexicà va ser registrat a la ciutat fronterera de Mexicali (nord-oest) amb el nom de Yahoo, pel fet que els seus pares es van conèixer a través d'aquest cercador de pàgines d'internet, ha informat a l'AFP un oficial del Registre Civil de la localitat.Els pares del menor van ser advertits per l'oficial del Registre Civil de Mexicali, Enrique Sánchez, que aquest nom pot causar dany psicològic i afectar la identitat del nen, però tot i això els progenitors van fer el registre.A Mexicali, va comentar Sánchez, una altra parella que va dir ser ecologista va registrar el seu fill amb el nom d'Árbol.
Font: AFP

dilluns, de setembre 10, 2007

 

TORNA EL VINIL...

La indústria va dictaminar la desaparició del vinil el 1983 amb l'arribada del compacte. Però ha resultat ser un mort molt viu que sobreviu amb força a les prestatgeries de cada vegada més botigues especialitzades i webs com ara eBay i El gramófono. Els que li pronosticaven un futur tan negre com el seu material comproven amb estupor que bandes com Héroes del Silencio s'apunten al revival: acaben de reeditar els seus set discos en el vell sistema analògic.Una llaminadura per a col.leccionistes --n'hi ha només 5.000 caixes-- i embolcall kitsch, de vellut morat i el nom i el logo gravats en plata, amb la qual el grup escalfa motors davant de la gira de resurrecció que dissabte comença a Guatemala. Però el format no triomfa només en recopilacions. Les 500 còpies que Manu Chao va llançar a Espanya del seu recent Rainin in paradize s'han esgotat i K Industria n'anuncia una altra edició.El ressorgiment del suport, que va aparèixer fa gairebé 60 anys, l'han afavorit precisament petites discogràfiques i grups alternatius com ara Arctic Monkeys i Kaiser Chiefs, que a finals del 2006 van treure pocs exemplars com a objectes de culte. "És un signe de proteccionisme de la comunitat indie", diu Toby Langley, fundador de Transgressive Records. "El requisit de la nostra casa és que tots treguin un vinil: la representació més bella del seu art".
font: el periódico

 

KARATE KID...

Bogotà.- Un despistat lladre ha estat hospitalitzat al rebre una pallissa a mans de destacats aprenents d'una acadèmia de karate que ha intentat robar a la ciutat de Bucaramanga, al nord-est de Colòmbia, ha informat la policia."L'individu ha entrat amb una arma de foc a l'acadèmia, però no ha aconseguit intimidar les desenes d'estudiants que, afortunadament, han reaccionat i l'han desarmat", ha assenyalat el coronel Julio César Santoyo, comandant de la policia al departament de Santander, del qual Bucaramanga és la capital.L'oficial ha explicat que la patrulla que ha acudit al lloc ha hagut de traslladar el frustrat delinqüent a un hospital pròxim per ser atès de les múltiples contusions que ha patit a mans dels karatekes.
Font: AFP

 

EN XAVIER...

El periodista Xavier Coral serà el nou director i presentador del programa del 33 Àgora en substitució de Ramon Rovira.Coral compaginarà les noves funcions al capdavant d’aquest veterà programa de debat polític amb la conducció del Telenotícies Migdia, tasca que comparteix amb Núria Solé.La nova temporada de l’Àgora es posarà en marxa la primera setmana d’octubre i seguirà aprofundint en les qüestions polítiques, econòmiques i socials que afecten més directament el ciutadà a través d’un debat obert i plural, i donant veu als teleespectadors.
font: l'Avui

divendres, de setembre 07, 2007

 

ES BUSCA...


dijous, de setembre 06, 2007

 

EL MISTERI DE LES LLIMONES...

EX 1:

EX 2: (atenció al final)

 

EL PETIT BOJAN...

En poc més de tres minuts va convertir un dels seus dies més feliços en un malson impossible d'oblidar. Bojan Krkic, l'emergent figura del Barça, va passar ahir, en aquest curt espai de temps, de fer salts d'alegria per marcar davant Ghana i en la pròrroga el gol que classificava Espanya per a la final del Mundial sub-17 a plorar desconsoladament al veure la targeta vermella per doble amonestació quan el partit esgotava els últims segons. Per això l'alegria en la selecció no era completa. L'equip que dirigeix Juan Santisteban estarà en la final de diumenge contra el vencedor del Nigèria-Alemanya, però Bojan, l'estrella golejadora, no podrà jugar.Tot just xiular l'àrbitre, el brasiler Salvio Fagundes, el final del partit (2-1), Bojan va córrer cap a ell per recriminar-li la decisió. Però el mal ja estava fet. El col.legiat, en un excés de rigorositat, va mostrar la segona groga al jove blaugrana a l'entendre que volia perdre temps. La cara del golejador es va transformar en mil.lèsimes de segon i les llàgrimes no van trigar a brotar dels seus ulls.
font: el periódico

 

TUTTO...

El tenor italià Luciano Pavarotti, ha mort aquesta matinada a casa seva a Mòdena, segons ha informat a les agències de notícies el seu representant. Pavarotti, el més popular dels tenors vius, es trobava en estat molt greu, al seu propi domicili, atès pels oncòlegs de l'hospital de Mòdena.Pavarotti tenia 71 anys i havia estat hospitalitzat urgentment el dia 8 d'agost passat per ser tractat d'una infecció pulmonar. Estava retirat de la vida pública des de feia un any, quan el van operar de càncer de pàncrees. En les darreres hores, s'havia informat que el tenor es estava inconscient i que els ronyons li havien deixat de funcionar.
font: la malla

 

UNA CERVESA AMB SORPRESA...

Moscou.- Un moscovita reclama dos milions de dòlars (1,46 milions d'euros) a un fabricant de cervesa després de descobrir a l'interior d'una ampolla un embolcall obert d'un preservatiu i un tros d'"una matèria plàstica", va informar aquest dimecres la seva advocada."El meu client, Pavel Pavlov, redactor cap d'una publicació militar russa, va descobrir a dins d'una ampolla de cervesa de la marca Baltika-3 un embolcall de preservatiu i un fragment d'una matèria plàstica similar a un condó usat", va dir a l'AFP l'advocada Stalina Gurevitch.La lletrada va indicar que des d'aquest incident, Pavlov, d'uns 60 anys, pateix problemes psíquics i rebutja comprar qualsevol beguda embotellada.A finals d'agost Pavlov va presentar una demanda en el tribunal Perovski de Moscou en el qual reclama dos milions de dòlars per "perjudici moral" contra l'empresa fabricant de la cervesa.El director adjunt de Baltika Breweries, Alexei Kedrin, va confirmar a l'AFP haver rebut una carta de l'advocada explicant el cas i reclamant una indemnització."A priori, descartem que un fet així hagi pogut succeir ja que el nivell de tecnificació dels nostres equips és superior al de les empreses europees", va dir Kedrin.

Font: AFP


dimecres, de setembre 05, 2007

 

CÀSTING BUENAFUENTE...


 

BRILLANTINA...

El Teatre Victòria ja té en cartell la segona temporada del musical Grease, que recrea la pel·lí­cula del 1978 protagonitzada per John Travolta i Olivia Newton-John. Grease, el musical de tu vida, ofereix en la seva vedrsió castellana les clà ssiques cançons del musical, com les recordades Summer Nights i Greased Lightning.L'espectacle es pot veure de dimarts a diumenge en una única sessió, exceptuant el dimarts i el dissabte que en fan una a la tarda i una al vespre. Les entrades es poden comprar a la mateixa web de presentació del musical.L'espectacle està dirigit per Ricard Reguant amb coreografies de Coco Comí­n, que tornen a treballar junts després de l'èxit que van tenir el 1994 amb el musical Germans de sang. La direcció musical de l'obra és de Manu Guix.
font: l'Avui


"Your the one that i want":

 

GPS...

Nova York.- John Halpin, un supervisor del departament d'Educació de la ciutat de Nova York, treballava menys hores de les que devia i pensava que els seus caps mai no s'assabentarien. El problema per a ell ha estat que el telèfon que li van donar en el seu departament incloïa un dispositiu GPS.Gràcies a aquest sistema de posicionament via satèl·lit, el departament d'Educació ha pogut demostrar davant d'un jutge l'incompliment del contracte per part d'Halpin, que ha estat acomiadat segons explica avui The New York Post.El jutge ha assenyalat que la rescissió del contracte és plenament legal, remarcant que les empreses i administracions no tenen cap obligació "de notificar als seus empleats els métodes que poden estar utilitzant per descobrir les conductes inapropiades".Halpin havia de complir un horari de vuit del matí­ a tres i mitja de la tarda, però segons va registrar el GPS del seu telèfon durant cinc mesos, habitualment deixava de treballar dues hores abans del que fixava el seu contracte.

Font: 20 Minutos


 

THE CLIP...

El nou vídeo clip del Boss, "radio nowhere":

dimarts, de setembre 04, 2007

 

VERITAT O MENTIDA...

La Casa del Rei va desmentir ahir una informació insinuada per María Teresa Campos en el seu espai matutí de Punto Radio, i ampliada després per Tele 5, en el programa Está pasando.Segons aquests mitjans, el palau de la Zarzuela tindria previst anunciar la separació de la infanta Elena i Jaime de Marichalar. "En breu es produirà una notícia que té a veure amb les relacions personals que serà portada a tots els mitjans d'Espanya, que produirà un gran impacte informatiu i que ocuparà moltes pàgines i espais en diaris, revistes i mitjans audiovisuals", va assegurar Campos en el seu debut a Protagonistas.La presentadora, que compartia la tertúlia de cor amb els periodistes Jaime Peñafiel i María Eugenia Yagüe, no va aportar més dades.No obstant, el comentari va servir perquè la cadena privada col.loqués un rètol sobre unes imatges d'Elena i Marichalar en què podia llegir-se: "Greu crisi en el matrimoni dels ducs de Lugo". Al plató d'Está pasando hi havia també Peñafiel i Yagüe, però van ser els presentadors els qui van anunciar que es tractava de la separació dels ducs.Un portaveu de la Zarzuela va negar ahir a aquest diari que la parella tingui previst anunciarla seva separació. "No tenim ni una dada que avali aquesta notícia".

font: el periódico



 

COLORS...

1:

2:

3:

 

PERFECTE...

Ahir al matí, Moira Cameron, amb el barret reglamentari al cap, va treure de la butxaca del seu cridaner uniforme blau i vermell unes grans claus i va obrir al públic les portes de Beauchamp Tower i la Capella Reial de Sant Pere ad Vincula, a la Torre de Londres. La que en un altre temps va ser règia i cruel masmorra, convertida avui en una de les grans atraccions turístiques del país, acabava de capitular davant l'imparable accés femení a tots els llocs laborals. Per primera vegada en la història de la fortalesa, una dona ha estat nomenada beefeater, i ha entrat a formar part de la pintoresca guàrdia reial, que segueix sent un dels símbols més folklòrics de la Gran Bretanya.
font:el periódico

dilluns, de setembre 03, 2007

 

LA TORNADA A COLE...


 

QUIN MAL...

Salamanca.- Un home de 30 anys es va tallar el penis per "no pecar més" i el va llençar al vàter ahir a la matinada a Salamanca. L'individu es troba ingressat a l'Hospital Clínic Universitari de la ciutat fora de perill, tot i que amb complicacions, i manifesta una evolució favorable en el seu estat de salut, segons fonts de la Delegació Territorial de la Junta de Castella i Lleó.L'home, amb domicili al carrer d'Alarcón -al barri de San Bernardo de la capital salmantina-, va utilitzar un objecte tallant per amputar-se l'òrgan viril perquè "no volia pecar més", segons informa avui el diari La Gaceta Regional de Salamanca.Un familiar de la víctima que es trobava a la mateixa vivenda va avisar el servei d'emergències ahir a les 5 de la matinada. Tot seguit, es va desplaçar fins al lloc dels fets una UVI mòbil que va traslladar el ferit fins a l'hospital.De moment es desconeixen dades sobre la identitat de l'home i si pateix algun tipus de problema psicològic.

font: efe


 

L'ÚLTIM DORAEMON...

EXCLUSIVA:

This page is powered by Blogger. Isn't yours?