Blocs Terrassencs - terrassa.com PREN-T'HO COM VULGUIS: de juny 2007

divendres, de juny 29, 2007

 

ÚLTIM "PREN-T'HO COM VULGUIS"...

TANQUEM LA PARADETA DE LA 5ena TEMPORADETA!!! (rodolí)
MOLTES GRÀCIES A TOTS, DE DEBÓ !!!
Fins la temporada que ve...???
BON ESTIU!!!


PD: EL "PREN-T'HO COM VULGUIS" CONTÍNUA AL BLOG!!!

 

JA, JA, JA...

La Direcció General de Trànsit (DGT) posarà en marxa a partir del mes de novembre vinent el programa Permís de conduir per un euro al dia, dirigit a joves espanyols i estrangers residents a Espanya d'entre 17 i 25 anys que no siguin titulars d'un permís de conduir de classe B.Així ho ha anunciat el ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, després de reunir-se amb el Consell de la Joventut d'Espanya (CJE) per analitzar els problemes de seguretat viària que afecten els joves. Pérez Rubalcaba, que ha comparegut juntament amb el director general de la DGT, Pere Navarro, ha explicat que aquest programa facilitarà la concessió de préstecs bancaris a canvi que els beneficiaris --entre 80.000 i 100.000 a l'any-- participin en un programa de seguretat viària. L'objectiu d'aquesta iniciativa, segons Rubalcaba, és facilitar a aquest col·lectiu l'accés al permís de conduir "subministrant-los crèdits a interès zero a pagar en tres anys, mitjançant un euro diari, a canvi que es formin en 10 hores teòriques en seguretat viària". D'aquesta manera "hi haurà més joves amb permís de conduir, però amb més bona formació en seguretat viària, ha comentat el ministre, que ha expressat el seu convenciment que aquesta iniciativa, de la qual es beneficiaran entre 80.000 i 100.000 joves, serà un èxit.Entre els beneficis d'aquesta iniciativa ha destacat que augmentarà el nombre de joves amb permís de conduir i per tant n'hi haurà menys que condueixin sense la corresponent llicència, i es facilitarà l'accés d'aquest col·lectiu al mercat de treball.Els joves podran seleccionar l'autoescola on desitgin rebre la formació, escollir l'entitat financera amb qui vulguin formalitzar el préstec i escollir les condicions, és a dir, l'import sol·licitat, que podrà variar entre 500 i 1.000 euros. Tindran un termini màxim d'amortització de 36 mesos, encara que això depèn de l'elecció del beneficiari.

font: el periódico



dijous, de juny 28, 2007

 

LA CUATRO...


 

A BILIBILIONE...

El grup de pop britànic Spice Girls ha anunciat que es tornarà a reunir per a una gira mundial que inclourà concerts a Madrid i Buenos Aires, sis anys després de la seva separació. "El poder de les noies ha tornat i és més fort que mai", ha escrit el grup a la seva pàgina d'internet per anunciar una sèrie d'11 actuacions entre el desembre del 2007 i el gener del 2008. Les Spice Girls actuaran el 7 de desembre a Los Angeles, i després continuaran amb la seva gira per Las Vegas, Nova York, Londres, Colònia, Madrid, Pequín, Hong Kong, Sydney, Ciutat del Cap i Buenos Aires.El grup format el 1994 està compost per cinc dones, entre les quals destaca la glamurosa Victoria Beckham (Posh Spice, pija), dona del futbolista David Beckham, exjugador del Manchester United i del Reial Madrid. Geri Halliwell (Ginger Spice), Melanie Brown (Mel B. o Scary Spice), Melanie Chisholm (Mel C. o Sporty Spice i Emma Bunton (Baby Spice)
font: el periódico



 

PERQUÈ?...

El 16 de setembre del 2002 l’informatiu La nit al dia va arribar a la franja nocturna del 33. Deixava de banda el format clàssic de l’informatiu diari per complementar-lo amb una fórmula que, si no era arriscada, com a mínim era nova.Aquesta nit, amb 999 edicions fetes i una setmana abans de començar el període de descans estiuenc, La nit al dia demostra la bondat de la seva fórmula –que l’ha mantingut en pantalla i que l’ha promogut del 33 a TV3– en arribar a l’edició número 1.000. A més, la celebració es du a terme sense perdre l’esperit decididament alternatiu: el plató l’ocuparan aquesta nit 33 persones que explicaran i comentaran quines creuen que són les raons que han fet que es perdi l’interès per la política, l’exercici del dret a vot i la implicació en les institucions democràtiques, enteses com a projectes col·lectius.Amb aquesta invitació multitudinària al plató, La nit al dia manté el seu projecte –explicar els perquès de les notícies–, i és per això que les preguntes les adreça a aquells que representen tothom que s’allunya de la política i de les institucions que teòricament les representen.Aquesta innovació, d’altra banda, no és flor d’un dia: La nit al dia dóna satisfacció a un projecte que fa temps que cova: donar joc a la participació ciutadana.La conversa debat d’aquesta nit serà un acte de celebració, però també la provatura d’un al·licient que tindrà continuïtat la temporada vinent.
font.l'Avui

 

MINUTS MUSICALS...

AVUI RAPHAEL:



 

UNA NENA DE 152...

Londres.- Una nena anglesa de 2 anys i 10 mesos i amb un quocient intel·lectual de 152, el mateix que el físic Stephen Hawking, s'ha convertit en el membre més jove del club britànic de superdotats Mensa, segons ha anunciat l'entitat i publica el diari britànic Daily Mail. La nena, originària d'Aldershot (al sud d'Anglaterra), va ser admesa després de ser avaluada per un psicòleg infantil, que es va mostrar "exaltat" pels resultats, poc freqüents en un menor de 5 o 6 anys. No obstant, Georgia no és la persona que ha ingressat en el cercle de superdotats amb menys edat, ja que compta amb sis dies més que Ben Woods --quocient de 137--, admès a Mensa els anys 90. Els pares de la criatura sabien que era intel·ligent. Al cap i a la fi sap comptar fins a 10, reconeix els colors i parloteja paraules en francès. No obstant, no va ser fins que un expert va avaluar els coneixements de Georgia, que van poder comprovar que la seva filla, amb poc més de 2 anys, és realment brillant. Als cinc mesos, la petita Georgia gatejava, i als nou, ja caminava. Als 14 mesos era capaç de vestir-se sola i als 18 ja tenia "converses plenes". Així ho ha explicat la seva mare, Lucy Brown, que ha narrat, a manera d'anècdota, que quan van anar a veure al teatre La Bella i la Bèstia, la nena va comentar: "No m'ha agradat Gaston (el personatge amb més maldat de la història). "És dolent i arrogant".Martin i Lucy Brown, els pares de Georgia, van decidir acudir a l'especialista infantil Joan Freeman perquè els aconsellés sobre l'educació de la nena. L'expert ha afirmat, que en "una prova" li va demanar que dibuixés un cercle i "ho va fer perfectament. El seu cercle estava a prop de ser perfecte". Així mateix, la nena reconeix la diferència entre rosat i púrpura --una habilitat que la majoria dels nens aprenen a primària.
Font: El Periódico / AFP

 

ALLIBERAR ENDORFINES...

Madrid.- La cadena hotelera NH Hoteles ha anunciat avui que seleccionarà clients estressats perquè es desfoguin destrossant les habitacions d'un dels seus establiments al centre de Madrid, el NH Alcalá, que ha de ser renovat pròximament.Amb l'ajuda d'un equip de psicòlegs, NH Hoteles seleccionarà 30 persones per destruir, el pròxim 3 de juliol, l'interior del citat hotel de 146 habitacions, edificat fa 11 anys, segons ha comunicat la companyia. A la web de la cadena hotelera http://www.nh-hoteles.com/nh/deroombing/index.jsp es defensa la iniciativa al·ludint a "l'efecte alliberador d'adrenalina que té l'activitat física". "Segons els psicòlegs, després d'uns quants cops arriba l'esgotament i amb ell s'alliberen endorfines que ens fan sentir molt millor", s'afirma.Als clients demolidors se'ls proporcionaran "cascos de protecció, de maces i martells per fer caure les parets, arrencar les moquetes i trencar els mobles", ha precisat una font de la cadena NH, que ha indicat que també podran destruir "les zones comunes i la recepció".Cada quadrilla de clients destructors "comptarà amb l'ajuda de diversos especialistes en el martell hidràulic, la radial o el percussor, perquè no se'ls resisteixi cap superfície".Els 30 seleccionats hauran de passar un test de resistència física, un altre psicològic, així com exàmens mèdics abans d'iniciar el seu tractament, al qual NH ha batejat com a deroombing.
Font: El Periódico

 

EL GRAN ESPINOSA...

El dramaturg i guionista Albert Espinosa, autor dels guions de les pel·lícules Planta Cuarta i Va a ser que nadie es perfecto, està rodant a Barcelona No me pidas que te bese porqué no te besaré, el seu debut com a director d'un film, que protagonitza al costat d'Eloi Azorín i Teresa Hurtado.La comèdia és l'adaptació de les dues obres de teatre d'Espinosa, No me pidas que te bese porqué no te besaré i El club de las pajas , que el director ha sintetitzat en un film afegint-hi nous personatges i seqüències. La pel·lícula parla d'un noi que està a punt de casar-se i que no gosa dir a la seva parella que ja no l'estima. En lloc de preparar la cerimònia, es dedica a aprendre a tocar la guitarra.Durant el rodatge, Espinosa ha explicat que s'ho està passant molt bé dirigint i que ha preferit adaptar una obra seva -"que m'han intentat comprar en diverses ocasions"- per debutar com a director.En aquesta pel·lícula, torna a tocar una trama en que hi surt "gent especial" perquè pretén "trencar tòpics i barreres" com ja ho va fer amb les presons i les minusvalideses. Amb tot, Espinosa assegura que la pel·lícula gira sobre "el fet de saber si vols o no a una persona, una de les grans qüestions de la humanitat".
font:l'Avui

dimecres, de juny 27, 2007

 

AVUI MACEDÒNIA...

AVUI DIMECRES 27 DE JUNY, ENS VISITEN LES "MACEDÒNIA" AL PREN-T'HO COM VULGUIS! amb Oriol Carreras (jo), HO PODEU ESCOLTAR AL NOUCINC.2RÀDIO I PER CANAL TERRASSATV EN DIRECTE A PARTIR DE LES 9:00 DEL MATÍ!!! podeu escoltar l'entrevista en directe per http://www.e-newsterrassa.com/
( podeu fer arribar les vostres preguntes al grup: vulguis@terrassa.org)

 

TORNA, CROWDED HOUSE...

La banda australiana Crowded House, liderada per Neil Finn, ha inclòs Barcelona i Madrid en la seva gira mundial per presentar el seu nou treball discogràfic Time on Earth, 14 anys després del seu últim àlbum d'estudi.El grup tocarà el proper 1 d'octubre a la sala Bikini de Barcelona, després d'actuar a la sala Heineken de Madrid, el 30 de setembre. Segons ha informat la promotora Doctor Music Concerts, les entrades estaran a la venda a partir del 29 de juny.Crowded House tornen als escenaris amb una formació que integra als membres fundadors Neil Finn i Nick Seymour, Mark Hart i el nou bateria Matt Sherrod, que ocupa el lloc de Paul Hester, mort l'any 2005.El 1996, la banda Crowded House es va separar oficialment després d'un concert a l'exterior de l'Òpera de Sidney, al qual van assistir més de 125.000 persones.La seva gira mundial de retorn començarà l'agost als Estats Units i interpretaran temes del nou Time on Earth, que compta amb la col·laboració del guitarrista Johny Marr, al costat de clàssics com Don't dream it's over, Weather with you o Better be home soon.

 

V.O.S...

El conseller d'Educació de la Generalitat, Ernest Maragall, ha insistit avui en relació a la seva proposta que TVC emeti les pel·lícules en versió original amb subtítols en català i ha afirmat que aquesta mesura "no tan sols beneficia l'anglès, sinó que també va a favor del català".

 

COSES DEL FUTBOL...


PENAL SURREALISTA:

EXTRA, L'ARBITRE:

 

LA CANÇÓ DE L'ESTIU?...



El Tema Del Verano - Comercial CTI - video powered by Metacafe

dimarts, de juny 26, 2007

 

EL CANTANT FANTÀSTIC...

DAVID "THE HOFF" (nom atístic) HASSELHOFF "JUMP IN MY CAR" (sense comentaris):

 

DEMÀ MACEDÒNIA...

Demà dimecres 27 de juny al "Pren-t'ho com vulguis"amb Oriol Carreras (jo) al NOUCINC.2ràdio i Canal Terrassa tv en directe a partir de les 9:00 del matí, ens visiten les MACEDÒNIA, no us podeu perdre!!! També ho podeu escoltar l'entrevista en directe per:
http://www.e-newsterrassa.com/
(podeu fer arribar preguntes al grup: vulguis@terrassa.org)

 

EL GRAN ELVIS PRESLEY...

ÚLTIM CONCERT DEL REI DEL ROCK:
L'INICI:

I EL FINAL:

 

EN FERRAN CUINER???...

Ferran Adrià ha anunciat que deixarà gradualment tots els negocis per centrar-se exclusivament en la cuina. Adrià, que ha presentant a Madrid el llibre Un dia en el Bulli, ha remarcat que aquesta decisió no la començarà a aplicar fins després del 2008 i que es desprendrendrà dels negocis de forma "natural".El xef del Bulli compta en l'actualitat amb l'editorial elBullibooks, l'empresa de càtering Bullicatering, la línia de parament de la llar Faces Adrià, una línia de productes anomenada Texturas i la firma d'aparells per a la cuina internacional Cooking Concepts (ICC). A més, és assessor de NH Hotels, per qui ha creat l'escola de restaurants Fast Good i Nhube, i publicita en l'actualitat les vinyes de Cal Celdoni, entre d'altres coses.Sobre la seva intervenció en el certamen d'art Documenta de Kassel, el cuiner ha remarcat que gràcies a aquest repte ha aconseguit un dels seus objectius, que la cuina es consideri com un fet cultural i social. Assegura que ha acceptat participar a la fira internacional d'art Documenta per reivindicar la cuina com una disciplina diferent que pugui oferir experiències diferents.Adrià ha explicat que la seva obra és el menú que mengen cada dia les 50 persones que sopen al Bulli, que es tracta d'una cosa efímera i per molt poques persones, perquè seria impossible oferir aquesta experiència a 8.000 persones de cop.
font:l'Avui

 

COM SI FOS NADAL...

Un vídeo genial recomanat per el meu amic SUSO, segons diu: "A uno, mirándolas, le entra una envidia de no ser el pastor que surge de no se sabe donde y cantar con ellas ¡¡¡LA OVEJA, NARANJA, NARANJA, NARANJA…YEEEEEEPAAAAAALEEEEE!!!.Aunque un amigo malicioso me comenta “ escúchame bien, muchacho, no es oro todo lo que parece: cambia “ oveja” por "conejo” y entenderás muchas cosas: es como en Matrix."
"Oveja Naranja":

 

SIR PAUL...

Als anys 80, Max Headroom es va convertir en un dels primers robots antropomòrfics que feien especular sobre un futur d'androides fent tasques d'humans. En 20 anys l'evolució de les tecnologies, la implantació d'Internet i la conceptualització en clau digital de la informació han modificat la nostra societat. L'últim de tants exemples és significatiu: Paul McCartney, estrella del pop ja madura, ha decidit utilitzar com a nova eina de promoció del seu nou disc les possibilitats de les noves tecnologies. Al seu web http://www.memoryalmostfull.com/youtellme, un enregistrament en vídeo de McCartney pretén respondre les preguntes formulades pels internautes. La intenció és apropar els fans al músic, aprofitar la interactivitat d'Internet per salvar distàncies, però el resultat és més aviat pobre. La precisió de l'entrevistat és robòtica, no entén de matisos i sovint es fa el ronso o s'està rumiant més estona del que accepta un internauta pacient. Lògic: si la xarxa va carregada, les respostes es fan de pregar. En tot cas, un indicador de cap a on es dirigeixen les noves tàctiques de màrqueting de la indústria musical, sotmesa a una profunda crisi econòmica i conceptual.
font: l'Avui

dilluns, de juny 25, 2007

 

UN PROGRAMA D'ESTIU...

I TORNEM AMB ELS "JAPOS" HOT WATER:

 

UN CULEBROT...

Paul McCartney assistirà amb el cap ben alt al sopar de confraternització muntat per a aquest dimarts a Los Angeles pel nucli dur de la família beatle al voltant del 40 aniversari de la publicació de Sgt. Pepper's. Amb el seu nou disc sota el braç, l'inspirat Memory almost full, Paul torna a ser un artista en ratxa, lluny finalment de l'estrella pop comercialment rendible i creativament a la baixa en què s'havia convertit. És probable que durant el sopar vegetarià, Yoko Ono se'l miri amb condescendència, i li digui que l'esperit de Lennon viu a Make some noise, nou disc on artistes de primera línia interpreten el repertori de John per a una campanya d'Aministia Internacional en favor de les víctimes de Darfur. Qualsevol cosa que faci olor de Beatles és un negoci planetari, però les habilitats comercials de McCartney no deixen d'ultrapassar els límits de la perplexitat. És com si de sobte hagués decidit deixar que els diners formin part del seu passat beatle per intentar fer discos al seu gust encara que no donin gaires diners. Això hi guanyen els seus fans. Desaprofitats en part els anys 80 i 90, la creativitat de Paul ha experimentat un saludable repunt des de la mort de la seva primera dona, Linda, el 1997. El colorit Memory almost full certifica aquesta progressió i el torna al seu millor moment d'inspiració amb el seu grup The Wings.Divorciar-se de Heather Mills és caríssim i per pagar-ho té els Beatles. Per si algú s'anima a invertir, sàpiguen que McCartney acaba de trobar una obra de teatre escrita amb Lennon.
font: el periódico


 

L'ENTREVISTA IMPOSSIBLE...

Programa "el hormiguero" amb Pablo Motos, víctima Mercedes Milá:

diumenge, de juny 24, 2007

 

ENSURTS...




 

HENRY, ARA SÍ...

El Barça ha tancat el fitxatge del davanter de l'Arsenal Thierry Henry, per quatre temporades i amb un cost de 24 milions d'euros de traspàs, segons ha pogut saber l'AVUI. L'acord l'ha tancat a Londres el vicepresident econòmic del Barça, Ferran Soriano, que ha dut les gestions del fixatge des del primer dia.Des de principis de mes s'havien difós diverses notícies apuntant a un imminent fitxatge. El nou jugador blaugrana podria ser presentat dilluns a Barcelona. D'altra banda, s'ha confirmat avui també el fitxatge del migcampista del Mònaco Yaya Touré. L'acord, tancat fa alguns dies, té un valor de 12 milions d'euros. Touré podria arribar a Barcelona aquest diumenge i ser presentat dimarts vinent.
font: l'Avui

dissabte, de juny 23, 2007

 

INDIANA...

Harrison Ford, als 65 anys, ja s'ha posat les botes i el barret d'Indiana Jones en el rodatge de la quarta entrega de la sèrie protagonitzada per aquest personatge, que arribarà a les pantalles el 22 de maig del 2008. Igual que el protagonista, tampoc no han canviat la direcció i la producció, que segueixen en mans dels veterans Steven Spielberg i George Lucas. De moment, de la nova entrega només se'n coneix l'ambientació històrica: els anys 50 del segle passat. A més de Ford, Cate Blanchett, John Hurt, Jim Broadbent, Ray Winstone i Shia LaBeouf ja han confirmat la seva participació.
font: el periódico

 

BUENASFIESTAS...

Antena 3 TV va comunicar ahir, a través d'un breu comunicat, que el programa d'humor Buenafuente ha tancat "un cicle d'emissió" i que, per tant, arribarà al seu final definitiu dijous que ve, 28 de juny. Encara que la nota indicava que la cadena i el conegut showman català estan estudiant nous treballs conjunts, la veritat és que Andreu Buenafuente encara no ha decidit el seu futur. Un portaveu d'El Terrat, la productora de Buenafuente (que és accionista de La Sexta), va reconèixer ahir que hi havia converses amb TVE, Cuatro, amb la mateixa Antena 3 TV i, també, amb La Sexta. Va matisar, no obstant, que, de moment "no hi ha cap mena d'acord firmat amb ningú".Buenafuente es va estrenar a Antena 3 TV l'11 de gener del 2005, i la quota mitjana d'audiència que ha aconseguit des d'aleshores, al conjunt d'Espanya, ha estat del 20,9%, equivalent a 1.144.000 espectadors. No obstant, aquestes xifres, un èxit en si mateixes, varien sensiblement segons les temporades. A la primera (del gener al juny del 2005), el programa va tenir el 25,7% de quota (1.496.000 espectadors), però la segona (del setembre del 2005 al juny del 2006) el percentatge va baixar ja al 21,9% (1.161.000). Ha estat des del setembre del 2006 quan les xifres han resultat insatisfactòries: 16,2% de share i 866.000 televidents.
font: el periódico

 

LES SPICE...

En les últimes setmanes els rumors d'una possible tornada de les Spice Girls han estat cada cop més insistents. Per fer front a tota mena d'especulacions i, potser anunciar el seu retorn, la banda ha anunciat una compareixença pública per al pròxim dijous, on es faran públics els seus "plans futurs"."En resposta a les setmanes d'especulacions, les Spice Girls estan disposades a fer un anunci oficial al món dels eus plans futurs el pròxim dijous, 28 de juny". Aquest és el redactat d'un comunicat de premsa divulgat per la companyia de representació del grup i signat per l'exmànager del grup, Simon Fuller. Victoria Adams (ara Beckham), Melanie Chisholm, Geri Halliwell, Michelle Stephenson y Melanie Brown van ser triades el 1994 per formar el grup Touch, d'entre centenars de joves britàniques que van respondre a la crida de la revista The Stage. Poc després Stephenson va deixar el grup i va ser substituïda per Emma Bunton, al temps que es van canviar el nom pel d'Spice Girls.El seu primer single, Wannabe, va ser número immediatament 1 en les llistes d'èxits britàniques i aviat el grup es va popularitzar arreu del món, arribant al cim de la seva popularitat el 1997, quan van rodar la seva pròpia pel·lícula, Spiceworld. El 1998 Halliwell va deixar el grup i les quatre restants integrants van publicar el disc Forever, l'últim disc de la banda que al febrer del 2001 va anunciar la seva separació.

divendres, de juny 22, 2007

 

POSSIBLE CANÇÓ DE L'ESTIU...

Pablo Carbonell+Mikel Urmeneta+Juanma Bajo Ulloa "el kalimotxo de mamá":


BON CAP DE SETMANA!!!

 

L'ORIGINAL CAMERA CAFE...


 

SHREK EN CATALÀ...

Les pantalles catalanes es pinten de verd. Torna l'ogre més maldestre i simpàtic del país de Lluny, Lluny Enllà i aquesta vegada parla català. La tercera part d'Shrek, antiheroi dels contes per excelència, promet ser una de les estrenes més destacadesde l'estiu.
Si la segona part finalitzava amb el casament d'Shrek amb la princesa Fiona, ara trobem al nostre protagonista amb seriosos problemes perquè ha de ser rei, circumstància en la qual no pensava i que no està disposat a acceptar. El pare de la Fiona, el rei Harold està malalt i l'Shrek ha de buscar un hereu. Amb l'ajut dels seus amics Ase i Gat amb botes parteix a la recerca de l'Artie, cosí de la Fiona i possible hereu. Mentre el Príncep Blau ajunta un exèrcit de dolents de contes de fades per aconseguir el tron, però la tasca no els serà gaire fàcil ja que la Fiona i la seva mare han reunit les heroïnes dels contes de fades per defensar el regne.
Es podrà veure en la llegua a 24 sales de Catalunya: AMC Parc Vallès, Cinema Segle XXI (Terrassa)

 

LA LETI...

La Casa del Rei ha expressat el seu malestar per la difusió a través de l'agència de notícies saudí d'una fotografia on apareix la princesa Letícia en un esmorzar privat celebrat al palau de la Sarsuela com a comiat de la visita oficial del rei Abdullah Bin Abdulaziz. L'agència de notícies Saudí Press ha penjat a la seva pàgina web diverses fotografies d'aquesta visita oficial, en una de les quals apareix la Princesa d'Astúries.El motiu de la polèmica s'ha de buscar en el fet que aquesta és la primera imatge de Letícia des que el passat 4 de maig va abandonar la clínica on va néixer la seva segona filla, ja que actualment té suspesa la seva agenda oficial degut a la seva recent maternitat.
font: l'Avui

http://letizia-ortiz.blogspot.com/

 

EL HARRY...

El misteri que envolta el final de la saga del jove mag de ficció Harry Potter acaba d'augmentar substancialment després que un hacker publiqués el que, segons ell, són els detalls centrals de trama i que l'editorial va advertir que podrien ser dades falses.El pirata informàtic, que utilitza el nom de Gabriel, assegura que va aconseguir una còpia digital del setè i últim llibre de la sèrie de l'autora J.K. Rowling, Harry Potter and the Deathly Hallows, a l'entrar en un dels ordinadors de l'editorial Bloomsburg Publishing.Durant mesos, els seguidors del jove mag han debatut sobre si Rowling matava a Harry o a un dels seus millors amics, Ron Weasley i Hermione Granger, en l'últim llibre, que sortirà a la venda el 21 de juliol. Gabriel ha publicat informació en la web InSecure.org que, si és veritat, respondria a aquesta pregunta. I diu que ho fa “per fer avorrida i inútil la lectura del pròxim llibre”.Els llibres de Harry Potter han estat un èxit de vendes arreu del món. Els seus seguidors han comprat prop de 320 milions de còpies. Els estudis de cinema Warner Bros, filial de Time Warner, ha realitzat quatre pel·lícules de Potter, que han recaptat uns 2.600 milions d'euros, i llançarà la cinquena pel·lícula de la saga el pròxim mes de juliol.

 

EL BRUIXOT...

El propietari de la Bruixa d'Or, Xavier Gabriel, ha creat una empresa d'aviació privada, Numbair, que començarà a operar el juny del 2010. La nova companyia tindrà les bases a Madrid, Barcelona, Palma de Mallorca i, més endavant, quan sigui operatiu, també a la Seu d'Urgell. Les seves rutes inclouran Europa i nord d'Àfrica. Gabriel ha fet una inversió inicial de 19 milions d'euros i espera obtenir 1,3 milions de benefici durant el primer any de funcionament. De moment començarà amb cinc avions. En el futur preveu comprar-ne cinc més.
L'amo de la famosa administració de loteria a Sort (el Pallars Sobirà), Xavier Gabriel, ha explicat que l'empresa donarà feina a una trentena de persones i, segons les previsions, quan estigui a ple rendiment transportarà més de 15.000 persones l'any. El preu del bitllet serà "lleugerament superior" al d'un de primera classe de les aerolínies covencionals. La firma aeronàutica està dirigida sobretot a executius, si bé la pot utilitzar qualsevol persona de classe mitjana que pugui "permetre's fer un viatge de nuvis a París, per exemple". Numbair operarà amb dos models d'avió, els Phenom 100 i 300 d'Embraer, que compten amb quatre i vuit places, respectivament.Gabriel, que aviat es convertirà en el primer turista espacial de l'Estat espanyol, assumeix aquest nou repte amb la "inquietud de fer sempre una cosa més" i ha dit que aposta per fer nous productes i "diferenciar-se". El creador de la Bruixa d'Or ha lamentat que "Espanya té molt pocs aeroports, al costat de països com França". En aquest sentit, ha reclamat més instal·lacions aeroportuàries "en l'aviació privada hi ha moltes iniciatives i ganes de donar un pas endavant en aquest món".Numbair forma part del grup empresarial Golden Witch, propietat 100% de la família Gabriel. Aquest grup inclou l'administració de loteria i diferents empreses del sector immobiliari, construcció, màrqueting i publicitat.
font:la malla

 

SUPER PERILLOSA...


dijous, de juny 21, 2007

 

FETS REALS...

UN FART DE RIURE...ET POT DEIXAR SENSE FEINA:


 

UNA GRAN FESTA...

GRÀCIES PER LA GRAN FESTA DEL "PREN-T'HO COM VULGUIS!!!"
GRÀCIES A TOTHOM!!!
GRÀCIES CARMONA!!!
GRÀCIES URI JAZZ CAVA!!!
GRÀCIES (O NO) GRIÑENA!!!
GRÀCIES RACC!!! (SOU BRUTALS)
GRÀCIES MARVELOUES!!! (QUINA MÚSICA)
GRÀCIES EQUIP!!!(PACO, PREIXENS, TRAVER, VÍCTOR,...)
GRÀCIES EVA (ERES GENIAL)
GRÀCIES ARMANDO (PER LA PACIÈNCIA)
GRÀCIES MONTSE (PER SER-HI)
GRÀCIES KIKE (PER LA SORT)
GRÀCIES JORDI (PER L'HUMOR)
GRÀCIES DAVID (QUIN SUPORT, NANO)
GRÀCIES PERE (PER ESCOLTAR)
GRÀCIES ALBERT (PER SER DE RUBÍ)
GRÀCIES MAITE!!!(CORREUS)
GRÀCIES NOVELL!!! (PER L'AJUDA)
GRÀCIES RICARD!!! (ETS UN GENI)
GRÀCIES POCACONYA!!!
GRÀCIES LAIA CLARET I ROSA PERARNAU (US ESTIMO)
GRÀCIES A TOTS I A TOTES...
...I SOBRETOT, GRÀCIES OIENTS!!!
pd: teniu fotos de la festa???
oriol.carreras@terrassa.cat
EXTRA, UN REGALET:

dimecres, de juny 20, 2007

 

AVUI POT SER UN GRAN DIA...


No et perdis la festa del programa Pren-t'ho com vulguis!!!
Avui dimecres a les 6 de la tarda a la Jazz Cava!!!


Vine a la festa del Pren-t'ho com vulguis de la Ràdio Municipal (95,2 FM). En directe des de la Jazz Cava en el marc d'una festa plena d'humor i de música amb la presència dels Pocaconya la gent del Racc i al ritme de la Banda Marvelous.
Regalarem entrades de Port Aventura, Waterworld, Aquadiver i també dels
Cinemes Catalunya i Segle XXI. I podràs entrar en el sorteig d'un cap de
setmana a la Costa Catalana del Club de Viatges Baraka.


 

POSSIBLE SINTONIA...

Los Tiki Phantoms "vulcan": (futura sintonia del "pren-t'ho"?)

 

LA CANÇÓ DE L'ESTIU...

GEORGIE DANN "MECAGOGÜENTO":

EL KOALA I MANOLO ESCOBAR "MI CARRO":

EL BERTO ROMERO "TUNÉAME DOCTOR":

 

YOU TUBE...

El popular portal d'intercanvi de vídeos YouTube comptarà a partir d'ara amb nou llocs nacionals, entre els que figuren Espanya, el Brasil o el Japó, desenvolupats en set idiomes. Els fundadors del web, Chad Hurley i Steve Chen, han presentat aquest dimarts a París aquesta iniciativa, destinada a augmentar la presència internacional de la companyia i la seva quota de mercat, ja que amb això s'incrementarà el nombre de socis que col·laboren amb el lloc i el potencial d'usuaris.
Espanya, el Brasil, França, Japó, Irlanda, Itàlia, Holanda, Polònia i el Regne Unit comptaran a partir d'ara amb els seus propis llocs nacionals, amb traducció a l'idioma local tant de la pàgina d'inici com de les funcions de recerca. Es tracta d'acostar YouTube a les característiques dels usuaris nacionals, més interessats en molts casos en els vídeos dels seus compatriotes que en els que envien els d'altres països.
En l'actualitat, el lloc d'intercanvi de vídeos compta amb 150 socis de diversos àmbits, com agències de premsa, cadenes de televisió, clubs esportius o organitzacions cíviques. Televisió de Catalunya, Antena 3, Cuatro, la BBC, la RAI o el Futbol Club Barcelona formen part de les entitats que aporten continguts a YouTube. Amb les edicions locals, els seus fundadors confien que a partir d'ara augmenti el nombre de socis.

 

EL FARY...

Jose Luis Cantero Rada, artísticament conegut com El Fary, ha mort a Madrid aquest dimarts a l'edat de 69 anys víctima d'un càncer de pulmó, segons ha confirmat la seva discogràfica. Tot i que va començar la seva carrera professional com a taxista l'èxit li va arribar com a cantant als anys 80 amb cançons com El toro guapo, després de finançar i vendre ell mateix les seves primeres cassets a El Rastro madrileny. La sèrie televisiva Menudo es mi padre confirmaria la seva popularitat als anys 90 amb un paper inspirat en la seva pròpia trajectòria personal i el seu caràcter simpàtic. La saga de films Torrente amb cançons com Apatrullando la ciudad van fer que la seva figura fos encara més estimada. Després d'una sèrie de rumors que apuntaven a que patia una greu malaltia, aquest dimarts s'ha confirmat amb la notícia de la seva mort.


font:la malla


 

LA JUNGLA 4.0...


dimarts, de juny 19, 2007

 

PELL DE GALLINA...

Va aparèixer tí­mid, tremolós i capcot a l'escenari. "¿Què ens tens preparat?", li va preguntar un dels tres membres del crí­tic jurat de Britain's got talent, un espècie de Factor X o Operación Triunfo. "Canto òpera", va contestar Paul Potts, un venedor de telèfons mòbils de 36 anys. El jurat no va poder reprimir un somriure humiliant, igual que una part del públic.Fins que va començar a cantar. Després d'una versió estremidora --per genial, no per dolenta-- de Nessun dorma, tant públic com jurat van plorar d'emoció. I des d'aleshores, a penes fa una setmana, els britànics es pregunten com pot ser que aquest home insegur i senzill de Gal.les no hagi trepitjat mai un escenari lí­ric i es passi les hores intentant vendre mòbils.Quan era petit Paul era assetjat pels seus companys i es refugiava en el cant. Ara, després de vèncer dissabte a la semifinal, segurament guanyarà el concurs, 100.000 lliures i una actuació davant de la reina Isabel. Gran Bretanya té una nova estrella.

font: el periódico




 

MADE IN INDIAN...

versió India dels Beatles:

l'Elvis de la India:

dilluns, de juny 18, 2007

 

AIXÒ S'ACABA ...

DIMECRES 20 DE JUNY,
ESPECIAL PREN-T'HO COM VULGUIS FI DE TEMPORADA A LA JAZZCAVA!!!

PROGRAMA EN DIRECTE DE 18:00 A 20:00

EL PODEU SEGUIR PER,
LA RÀDIO: 95.2 FM
INTERNET: http://www.e-news.com/
REPETICIÓ: DIJOUS 21 JUNY DE 8 A 10 MATÍ

-ENTRADES A PORT AVENTURA
-ENTRADES A WATERWORLD I AQUADIVER
-ENTRADES CINEMA CATALUNYA
-ENTRADES CINEMES SEGLE XXI
I....
UN "PEDASO"SORTEIG D'UN CAP DE SETMANA A LA COSTA CATALANA, PATROCINAT PER BARAKA CLUB VIATGES!!!
VINDREU???

 

LA LLIGA "BLANCA Y RADIANTE"...

El Barça ha guanyat 5-1 al Nàstic, però el Reial Madrid ha remuntat el seu partit davant el Mallorca i s'ha proclamat campió de Lliga.
El Mallorca s'ha avançat al Reial Madrid amb gol de Varela al minut 15 i ha empatat Reyes al 67. Diarra (80') i altre cop Reyes (82') han donat la victòria al Madrid.A Tarragona, Puyol ha marcat pel Barça al minut 20, el segon gol l'ha fet Messi el 34, el tercer Ronaldinho el 37 i el quart Messi al 50. Grahn ha marcat pel Nàstic (83`). L'últim gol l'ha fet Zambrotta al minut 90.Per la seva part, el Sevilla ha perdut 0-1 davant el Vila Real. El gol l'ha marcat Fuentes (49').
font: l'Avui

diumenge, de juny 17, 2007

 

ROBA ÍNTIMA...






 

EL TERCER CONSECUTIU...

L'Ono Atlètic Terrassa ha sumat el seu setzè títol de la Divisió d'Honor d'hoquei herba, el tercer consecutiu, després d'imposar-se per 1-3 al Real Club de Polo en el segon partit de l'eliminatòria final, al millor de tres. L'Atlètic de Terrassa ha sortit a sentenciar la confrontació després d'haver-se imposat en el primer partit per 3-2. Xavi Ribas, de penal-stroke, ha fet el 0-1, resultat amb el qual s'ha arribat al descans. A la segona part l'equip vallesà ha augmentat el seu avantatge amb gol de Marc Sallés (0-2) i deixava així pràcticament sentenciada la final. El Real Club de Polo ha reduït la diferència amb gol de penal córner materialitzat per Jordi Quintana (1-2), però Florian Michel, a falta de 20 minuts per a la conclusió, ha tornat a augmentar l'avantatge per a l'Ono Atletic i ha establert el definitiu 1-3.
font: l'Avui

 

QUIN PERFUM...

195.000 euros per 500 mil·lilitres de perfum. Sembla una broma, però aquest és el preu de la fragància més cara del món, presentada aquest divendres per primer cop a Espanya. Es tracta del No. I Imperial Majesty i Clive Christian és l'empresa que l'elabora i el comercialitza. "Perseguim la perfecció", ha dit Victoria Christian, representant de l'empresa. El perfum es podrà comprar pròximament a través d'Internet.
El procés de fabricació del No. I Imperial Majesty dura un any i es necessiten uns dos-cents ingredients com ara la vainilla de Tahití o el gessamí àrab. A més a més, tal com ha explicat Victoria Christian, cada gota del perfum concentra l'essència de 170 roses.L'envàs de vidre que conté la fragància, de mig litre de capacitat i cinc quilograms de pes, també és el més car del món ja que inclou un diamant blanc en el seu coll i el tap reprodueix la corona de la reina Victòria d'Anglaterra. I és que aquest perfum es va crear al 1872 a petició d'aquesta monarca. Va ser tanta la seva fama que els passatgers de primera classe del Titanic l'utilitzaven com si es tractés d'una autèntica joia. El No. I Imperial Majesty té una versió femenina, "serena i sofisticada", i una versió masculina, més "refinada" i basada amb una fusta procedent d'arbres centenaris de la Índia. Les dues modalitats tenen el mateix preu: 195.000 euros. Per als que no puguin arribar-hi, l'empresa comercialitza uns envasos més petits, de 30 mil·lilitres, amb un cost sensiblement menor: 1.950 euros.
font:la malla

 

LA MÀGIA DEL BILLAR...


I EL DÒMINO (boníssim):

dissabte, de juny 16, 2007

 

EL GRAN IBÁÑEZ...

Mortadel.lo i Filemó es van posar ahir ferms. ¡Visita del pare! La casa havia d'estar com una patena i ells havien d'estar nets i pentinats. En el seu cas, amb les calbes llustroses. Això és el que hauria passat si Francisco Ibáñez fos un pare normal. Però el mestre de l'humor és pitjor que els seus fills. És un xaval que amb prou feines pot dir una frase sense riure. Tot li sembla bé. El seu bon humor és d'un calibre que es treu el barret davant dels seus fills. Li encanta veure que tots dos ja no són de paper de tebeo, sinó de carn i ossos. Li cau la bava.Tot just veure Edu Soto (el neng de Buenafuente) i Pepe Viyuela (Chema a la sèrie Aída), Ibáñez deixa anar el primer somriure del matí. El creador va anar ahir al plató on es roda Mortadelo y Filemón. Misión: salvar la Tierra, ubicat als afores de Madrid. L'equip, conscient de la importància de la visita, va estar a l'altura de les circumstàncies i li va reservar una cadira especial. Era verda i petita, semblant a les que hi havia, fa anys, als col.legis. Però deixava molt clar qui n'era l'amo. Al res-patller s'hi llegia "El gran Ibáñez".
Durant la visita al rodatge, Ibáñez va demostrar que també és humà quan va admetre que tenia dubtes abans d'entrar al plató. No deixava de pensar en com seria Mortadel- lo. Quan va veure Edu Soto se li van aclarir totes les incògnites. "El veig i dic: És ell, és el meu Mortadel.lo", va dir."Suposo que els meus personatges agraden tant perquè no tenen res d'herois musculosos. Són flacs i cabronets", va dir Ibáñez en to humil passant per alt la crítica social, l'humor esbojarrat i el punt subversiu de les seves historietes.El dibuixant va llançar un missatge de tranquil.litat per als seus admiradors i va anunciar que pensa en noves històries. En una d'aquestes, Mortadel.lo i Filemó tindran problemes de lumbago, ciàtica i pròstata. És normal quan s'apaguen 50 espelmes al pastís d'aniversari.

 

QUIN MAL...


Un membre del circ Africà "Mama Africa" fa de contorsionista amb una raqueta de tenis a Alemanya.
font:l'Avui

 

DE CINEMA ...

La majoria dels cinemes no obriran dilluns. La Federació de Cinemes d'Espanya ha convocat una jornada de protesta per manifestar el seu desacord amb l'avantprojecte de Llei del Cinema que està tramitant el govern i que, entre altres aspectes, imposa quotes de pantalla. Els exhibidors acusen l'executiu espanyol de "criminalitzar les sales de cinema i empènyer el sector cap a una profunda crisis".
El sector calcula que el sistema de quotes de pantalla, és a dir l'obligació de programar un dia de pel·lícules espanyoles o comunitàries per cada tres de nord-americanes, ha representat durant els últims sis anys unes pèrdues de 1.000 milions d'euros. També apunten que Espanya és l'únic país de la Unió Europea que aplica la quota de pantalla pel cinema espanyol i comunitari, i considera que aquest sistema és "inconstitucional, injust, inútil i inèdit en cap altre país pròxim a Espanya".
El tancament de les sales previst per aquest dilluns no serà secundat pels circuits de sales més importants, com per exemple, els cinemes Renoir.
font:la malla

divendres, de juny 15, 2007

 

COBARDS...

Els directors José Corbacho i Juan Cruz han convocat un càsting a L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) per buscar joves de la ciutat que participin en la seva pròxima pel·lícula, Cobardes.El 21 i 22 de juny, els directors de l'Hospitalet realitzaran el càsting en el poliesportiu municipal de Santa Eulàlia, on buscaran extres d'entre 12 i 17 anys.Aquesta selecció de figurants coincidirà amb l'inici del rodatge de la pel·lícula Cobardes, que tindrà els barris del Centre i de Sant Josep de l'Hospitalet com a escenaris principals. I és que, Corbacho i Cruz han tornat a escollir la seva ciutat com a escenari de la seva pel·lícula, després de l'èxit del seu primer film, Tapas.Cobardes estarà protagonitzada per dos joves actors novells i analitzarà les relacions entre alumnes i professors d'un institut de secundària. L'acció es desenvoluparà principalment a l'institut Can Vilumara de l'Hospitalet. El repartiment de la pel·lícula encara no s'ha desvetllat però ja ha transcendit que la participació de l'actriu Elvira Mínguez, que ja interpretava a una de les protagonistes de Tapas.

font:l'Avui


 

CLÀSSICS INFANTILS...

TORREBRUNO "TIGRES Y LEONES":

CHIRIPITIFLÁUTICOS:

ENRIQUE Y ANA:

 

LA SUMA...

LETÍCIA SABATER+CLUB SÚPER 3+MEGATRIX= The Joy House



 

RAFA NO ME JODAS...

SALIR PITANDO "PELI ESPANYOLA" INTERPRETADA PER GUILLERMO TOLEDO I JAVIER GUTIÉRREZ:

 

EL DOCTOR WOODY...

El director de cinema, Woody Allen, que aquesta setmana ha estat a Barcelona per buscar escenaris per al seva nova pel·lícula ha estat investit aquest dijous com a doctor honoris causa per la Universitat Pompeu Fabra. En l'acte, acompanyat de música de jazz, ha reconegut la influència que ha tingut en la seva obra el cinema europeu i ha assegurat que se sent "un director europeu i alhora també un producte de la universitat". Allen ha recordat amb ironia la seva etapa universitària quan, ha dit, va suspendre l'assignatura de cinema. També que va estudiar durant dos anys castellà i no en parla "ni una paraula". De la seva nova pel•lícula, que rodarà a Barcelona ha assegurat que s'està embarcant en el que creu que serà "una de els experiències més meravelloses" de la seva vida.
font:la malla

 

LA VELLA BALENA...

Uns esquimals d'Alaska van caçar el maig passat una balena d'aspecte senil, aparentment molt vella, però mai s'haurien pogut imaginar que l'animal estava solcant pels mars des dels temps de la guerra civil nord-americana i l'abolició de l'esclavitud. La gran sorpresa va arribar quan va ser esquarterada: la balena, que tècnicament és un rorqual boreal o Balaenoptera borealis, tenia incrustat un arpó d'un model inconfusible patentat el 1879 i que es va fabricar fins al 1885. Si va ser arponada en aquella època i òbviament no va morir, el cetaci tenia un mínim de 120 anys.El projectil cònic, amb una fletxa de nou centímetres de llarg, estava incrustat en el greix, just al costat de l'omòplat. Va ser fabricat a New Bedford (Massachusetts), que al segle XIX era un dels principals ports baleners dels Estats Units. L'artefacte també portava les inscripcions tradicionals que els natius d'Alaska fan servir per reclamar després les seves preses.
font:el periódico

 

MINUTS MUSICALS...

Kelly watch the stars:

Brenda Lee "I Wonder."

 

UNS CRACKS DE LA MÀGIA...

UNES BÉSTIES DE LA MÀGIA "BARRY AND STUART":


 

SLOW MOTION...



 

LA FALDILLA...

Només una de cada 10 dones porta faldilla sovint, segons l'estudi Tampax Faldilla, realitzat amb la participació de 5.600 dones i homes d'Espanya, el Regne Unit, França, Bèlgica i Dinamarca.L'estudi mostra que gairebé totes les espanyoles s'han posat una faldilla l'últim any, si bé la majoria, el 60%, se la posa una vegada cada 15 dies, i el 35%, com a molt, una vegada al mes.Gairebé quatre de cada deu dones afirmen que el model que més fan servir és la faldilla per sobre del genoll. Després ve la faldilla per sota del genoll i la minifaldilla, mentre que la faldilla llarga (13,4%) i la faldilla cinturó (3,10%) són les menys usades.Una de cada dues dones considera la faldilla cinturó la menys còmoda i elegant, però la meitat de les que la porten ho fan per sentir-se més sexis. Segons l'estudi, la minifaldilla és la més utilitzada per transmetre un estil cool sense deixar de banda la sensualitat.A l'hora de sentir-se més guapa, el principal model elegit és la faldilla per sobre del genoll. Per la seva part, el 65% veu més elegant la faldilla per sota del genoll, mentre que la faldilla llarga és l'opció més votada a l'hora de sentir-se còmoda.
font: el periódico

dijous, de juny 14, 2007

 

SALVADOR...

Avui és un altre dia trist per a nosaltres. Si l’any 1973 un tribunal militar es va avenir a representar una farsa de judici contra el nostre germà i el va condemnar a mort per acontentar els sectors més assedegats de sang del final del franquisme, avui, amb la distància de més de trenta-quatre anys, amb una democràcia teòricament consolidada i amb un poder judicial que hauria de ser independent de qualsevol interès aliè a la justícia, ens trobem amb la mateixa situació.L’equip d’advocats que ens representa ha treballat amb una eficàcia absoluta. Ha reunit i presentat una ampla bateria de proves noves amb argumentacions contrastades i contundents. Ha presentat nous testimonis i proves pericials. Això era el que legalment es requeria perquè el cas del nostre germà es pogués revisar. Les proves de la defensa d’en Salvador, que en el seu dia no es van realitzar o no es van acceptar, ara han estat sobre la taula de la Sala 5a Militar del Suprem. D’ells depenia un acte reparador de justícia. I no ho han volgut així.Davant d’aquesta indefensió decebedora que avui ens toca viure, ens preguntem en què es diferencia aquell sistema dictatorial, capaç de condemnar a mort el nostre germà entre molts altres, i aquest sistema democràtic que no fa res per tancar ferides que encara supuren. Després ens demanaran que oblidem el passat i que mirem el futur. No podrem mai. Ens preguntem si aquesta mateixa instància judicial que ara ha negat la revisió el que ha fet ha estat defensar aquell nefast tribunal que, al seu temps, va signar, sense garanties processals, la pena de mort contra el nostre germà.Sabem que no estem soles en aquests moments. Agraïm l’ànim i el suport que ens fan arribar innombrables persones i col·lectius. La societat en general i la catalana en particular, ha entès que el cas del nostre germà no és una qüestió estrictament personal o familiar. Hi ha en joc conceptes poderosos com la dignitat o la restauració de la justícia. Sabem que no som les úniques persones que estem en aquesta situació. I també sabem que hem de continuar fins que, un dia o altre, es reconegui la profunda injustícia que es va cometre quan, el 2 de març de 1974, el botxí collava el garrot amb el vistiplau d’un sistema judicial corrupte, indefensable des de la perspectiva del temps que vivim.
Imma, Montse, Carme i Merçona Puig Antich
font:l'Avui

 

HUMAN TETRIS...

FA RIURE MOOOOOOOLT "NO LO HAGAN EN SUS CASAS":

 

POSA'T EL CINTURÓ...

SENSE COMENTARIS,SÍLVIA PADILLA "PONTE EL CINTURÓN": (gràcies eLe)

 

SLOW MOTION...



 

TELESKETCH...

DEDICAT A eLe:


 

DE NOU EN MANU...

El nou disc de Manu Chao "Rainin' In Paradize":

 

EL GRAN TONI PUNTÍ...

La prestigiosa revista Time Out es començarà a publicar a Barcelona a finals d’octubre. Sapiens publicacions s’ha fet càrrec del projecte i Toni Puntí, que deixarà Televisió de Catalunya a finals de juliol amb una excedència, dirigirà la doble edició de Time Out BCN: En català amb una periodicitat setmanal pel públic local, i en anglès un cop al més pel cada cop més nombrós públic estranger que ve a Barcelona buscant una oferta cultural genuïna que amb els anys ha agafat molta solidesa. L’objectiu es aconseguir una difusió de 15.000 exemplars en català i 8.000 en anglès, tot i que encara és oberta la possibilitat que els exemplars anglòfobs es distribueixin de manera gratuïta de manera que cada turista que arribi a la ciutat es trobi un exemplar a la seva habitació d’hotel.
font:l'Avui

 

300 MICRÓFONOS...

Una peça "freak" de la peli "300" de aportació de l'Alan Cabañas del racc:

dimecres, de juny 13, 2007

 

FA 25 ANYS DEL "NARANJITO"...

La Copa Mundial de Futbol de 1982 va tenir lloc a Espanya, entre el 13 de juny i l'11 de juliol d'aquell any.El mundial va tenir com a mascota a Naranjito i la pilota oficial va ser l'Adides Tango Espanya 82. El disseny no variava gaire de la Tango de 1978, ambdues usaven com a material el cuir, però aquest model portava costures impermeables que reduïen l'absorció d'aigua en cas de pluges. La cerimònia inaugural es va celebrar en el Camp Nou de Barcelona, on més de 3.000 estudiants de la ciutat realitzaven diverses imatges en el camp, destacant un enorme colom, símbol de la pau. Posteriorment, Argentina s'enfrontaria a Bèlgica, els que derrotarien els campions defensors per 1:0 en el primer partit del torneig.
ACTE INAUGURAL AL CAMP NOU:

CONCURS DEL MUNDIAL 82:

I NARANJITO:

 

LA CREU...

20 personalitats i a les 11 entitats guardonades amb la Creu de Sant Jordi. Tradicionalment la Creu de Sant Jordi s'atorga a personalitats destacades en l'àmbit polític, cívic i cultural que han destacat per una trajectòria de servei al país. Aquest any s'ha guardonat, per exemple, el físic Jorge Wagenberg, el periodista Xavier Vinader, el polític Jordi Solé-Tura, el realitzador cinematogràfic Ventura Pons, l'actriu Rosa Novell o l'empresari José Manuel Lara. El Club Esportiu Europa, el Club Natació Barcelona, i l'Associació de Perpinyà La Bressola i el Museu del Joguet de Figueres han estat un dels reconeguts entre les 11 entitats que ho han estat aquest any.Per altra banda, el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat, Joan Manuel Tresserres, ha explicat que s'ha reduït el nombre de receptors de la Creu "per a preservar el caràcter d'homenatge i fet excepcional d'aquest guardó".L'acte de lliurament tindrà lloc el dia 26 de juny en un acte solemne al saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat.
font: l'Avui

 

EL PRÍNCEP BOB DYLAN...

El cantautor Bob Dylan ha guanyat el premi Príncep d'Astúries de les Arts, la decisió es donarà a conèixer aquest migdia a Oviedo. La candidatura de Dylan s'ha imposat entre els finalista María Joao Pires, pianista portuguesa; el músic Andrew Weber i els arquitectes Frank Gueri i Rafael Moneo.Bob Dylan va néixer amb el nom de Robert Allen Zimmerman el 24 de maig de 1941 a Duluth, Minnesota (Estats Units), i és considerat un dels compositors i músics més influents i prolífics del segle XX. Ha estat nominat diverses vegades al Premi Nobel de Literatura.

 

LA JUNGLA...

Gairebé 20 anys després que s'estrenés la primera edició de La jungla de cristal, un Bruce Willis de 50 anys ha presentat a Tòquio la quarta pel·lícula de la saga, en què encarna el policia John McClane, que, segons ha revelat el protagonista, segueix estimant "la seva família i el seu país" però que continua sense tenir gaire "respecte per l'autoritat".
Willis ha estat el mestre de cerimònies de la presentació, i al costat dels coprotagonistes de la pel·lícula, Maggie Q i Justin Long, ha ofert una roda de premsa multitudinària.
L'intèrpret nord-americà ha explicat que quan va iniciar la saga La jungla de cristal, el 1988, el director de la quarta edició, Len Wiseman, tenia aleshores "només 16 anys", i per tant es pot dir que Jungla 4.0 ha estat dirigida per un verdader fan. La Jungla 4.0 narra els esforços de John McClane per impedir que un atac informàtic aconsegueixi destruir l'economia nord-americana i, per tant, la de tot el món.
font: el periódico

 

DESTAPA'T...

Kate Walsh, actriu de repartiment de la sèrie Anatomía de Grey, no es va tallar ni un pèl a l'hora de protestar en el programa The Showbiz Show with David Spade pel seu "immerescut" lloc 52è en la recent llista publicada per la revista masculina Maxim. Després de criticar la valoració que li havien donat, en ple directe, Walsh es va arrencar els botons de la camisa d'una tirada i va mostrar la seva llenceria interior. "¿Això és el que voleu, Maxim?" "¿us sembla excitant?," va cridar a càmera l'enardida actriu en un rampell fingit d'ira mentre dos regidors la treien a pes del plató.
L'estrella televisiva va carregar després contra la, en la seva opinió, "degradant" llista. "A no ser que el somni de qualsevol noia jove sigui convertir-se en objecte en una revista misògina en què tot es redueix a les tetes", va puntualitzar. També va fer una crida a les dones que no deixin que els homes les posin "les unes contra les altres."
font: el periódico


dimarts, de juny 12, 2007

 

LA SALSETA...

La Salseta del Poble Sec és tot un clàssic. Són tres décades de marxa, de ballaruga, de música viva, de portar la festa i la gresca arreu del país, i són (o sigui,” som”, també) la marxa, la ballaruga, la música viva, la festa i la gresca que enguany omplirà les places i els envelats de nombrosos pobles i ciutats de casa nostra. En viu i en directe! Pot haver millor marc per enquadrar aquesta energia, aquesta vitalitat, aquesta manera d’entendre la música i, en definitiva, la vida?La Salseta del Poble Sec és única i l’any 2007 ho és també. Un any de fites. Un any de celebracions. Festejarem el 30 aniversari amb un concert especial dins la Festa Major del Poble Sec de Barcelona, editarem un disc commemoratiu i un DVD, arribarem a l’actuació número 3.000, cercarem els ingredients culinaris de la salsa de la Salseta del Poble Sec amb l’ajut d’un cuiner català Ferran Adrià i muntarem fins i tot una exposició. En definitiva, un sense parar d’activitats al voltant d’aquesta gran efeméride, que és nostra i és de tothom.A la Salseta del Poble Sec ens coneixem tots. Són mols anys de maraques, faristols i arranjaments. Amb un futur encoratjador, un passat enriquidor i un present ple de d’esdeveniments, els deu musics de la Salseta vivim al dia, fem musica fresca, sense enllaunaments, gaudint i fent gaudir i, sobre tot, fent ballar plegats a milers de seguidors de diferents generacions.
LA SALSETA DEL POBLE SEC "AMOR BRUJO":



 

FORÇA DHARMA...

La Compayia Elèctrica Dharma viu un bon moment. Les gires per Catalunya encara mouen moltes persones, però és la seva nova projecció internacional la que els està rellançant després de 30 anys de carrera. El 22 d'abril, la Companyia Elèctrica Dharma va festejar els trenta anys de carrera, al Palau de la Música Catalana i al costat d'uns vells companys de viatge: la Cobla Mediterrània. Les dues formacions ja van actuar plegades al mateix escenari el 1981, i d'aquell concert en va sortir un disc singular, de títol llarg i descriptiu: Companyia Elèctrica Dharma al Palau de la Música Catalana amb la Cobla Mediterrània. Ara tornen per repetir i actualitzar la jugada: harmonitzar rock amb cobla, guitarres i bateries amb tibles i tenores.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?